Bildirim
BU SES SİSTEMİ PS3'E BAĞLANABİLİRMİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ürün eğer elinizde var ise , sub. kolonunun arka girişlerinin fotoğrafını buraya koyabilirsiniz. Daha sağlıklı çözüm üretiriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Kenji
Ürün eğer elinizde var ise , sub. kolonunun arka girişlerinin fotoğrafını buraya koyabilirsiniz. Daha sağlıklı çözüm üretiriz.
yok ama optik çıkışlı bir ses sistemi gereksinimi var ps3e bundada optik var diyo yanlış görmüyosam.olurmu acaba?teşekkürler -
optik çıkış var bunda giriş değil. -
şimdi optic bağlantı yazmış ama giriş mi çıkış mı yazmamış şimdi bakarsın o kolonlara analog olarak bağlanıyordur dijital amfiler içinde optic çıkış koymuşlardır DVD'sine cihazı görmeden bişey demek doğru olmaz
yani işine yaraması için giriş olacak
Optical in yazması gerek
Optical out yazarsa sana yaramaz -
arkadaşlar bu tür ürünlerde optik giriş olmuyor bende ps3 ü ilk aldığımda çok aradım bunları aynı böyle philips miydi ne tam alıyordum kasadan döndüm. bunlarda dvd player özelliğide olduğu için dvd kısmında optik out oluyor . her dvd playerda var optik out. ps3 ün bağlanması için optik input olması gerek onun içinde ses decoderine ihtiyaç var -
Uygun fiyatlı birşey arıyorsan Everest H5402 ses sistemini bir incele
arkadaş detaylı yazmış artı ve eksi yönleri yazıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_26888666/mpage_1/key_h5402/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare666
Uygun fiyatlı birşey arıyorsan Everest H5402 ses sistemini bir incele
arkadaş detaylı yazmış artı ve eksi yönleri yazıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_26888666/mpage_1/key_h5402/tm.htm
Bu sistemin uretimi bitmis sanirim. Bir kac sitede var gibi gorunuyor ama sorarsaniz kesin stokta kalmadi cevabi alirsiniz. Arayani cok ama bulani yok. İkinci el i bile kapisiliyor.
Cok kaliteli olmasindan degil optic in olup fiyatinin abarti olmamasindan dolayi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Esayar07
arkadaşlar bu tür ürünlerde optik giriş olmuyor bende ps3 ü ilk aldığımda çok aradım bunları aynı böyle philips miydi ne tam alıyordum kasadan döndüm. bunlarda dvd player özelliğide olduğu için dvd kısmında optik out oluyor . her dvd playerda var optik out. ps3 ün bağlanması için optik input olması gerek onun içinde ses decoderine ihtiyaç var
çok tşkler -
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare666
şimdi optic bağlantı yazmış ama giriş mi çıkış mı yazmamış şimdi bakarsın o kolonlara analog olarak bağlanıyordur dijital amfiler içinde optic çıkış koymuşlardır DVD'sine cihazı görmeden bişey demek doğru olmaz
yani işine yaraması için giriş olacak
Optical in yazması gerek
Optical out yazarsa sana yaramaz
çok tşkler -
Arkadaşım o sistemi PS3'e bağlayamazsın. Speakerlar optik olarak DVD Playerina bağlanır. Yani PS3'e bağlasan DVD'yi bağlamış olursun, kolonları değil. Bütün bunlar bir kenara o seti hiç alma daha iyi. Arkadaşımda var ve performansı çok kötü. Kaliteli 2+1 al, TV'den Audio çıkış ver daha mantıklı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X