Şimdi Ara

BU SEVİYESİZ SINAVA SESSİZ Mİ KALICAZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar saçma sınav ömrümde görmedim.Hani evde çözüyor olsam dandik bir yayının sınavı diye yarıda bırakırdım.Bu adamların amacı ne ? Koskoca bir sayfaya bir termometre koyup dikkatimizi ölçmek mi yoksa üniversiteye adam almak mı ? Biz sessiz kalırsak iyice coşuyorlar.Sonradan gelip emeğiniz emanetimizdir.Bu mu emanet ortalama 130-135 arası yapan ben sınavda 100 yapsam iyi.Ciddi anlamda emeği alamadığımı düşünüyorum.

• İslerin bedava dagitti yayindenizi denemesi bundan iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • Bence protesto edip LYS'ye girme kardeşim
  • O kadar sene ezber sorular çıktı memlekette ne değişti artik memlekete farklı düşünen Zor durumu kontrol eden adamlar lazim gerisi daha düşük okullarda okuması daha mantıklı ki bende o kisimdayim.sinaviniz kotu geçti diye lütfen böyle konusmayin.

• bi de ygs de hala calısan yapar diyen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabbathBloodySabbath -- 15 Mart 2015; 23:45:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gte bala müthiş yaptım banane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ösym rica ediyorum yorum sorusu sorma. Kıyıda köşede kalan bilgiyi sor yorum sorma.

Felsefe neysi öyle ya? Aristodan falan nefret ettim

• sınavım iyi geçti diye göbek atanlar sınav sonuçları açıklandığında mal gibi kalırlar umarım çok çeldiriciydi bütün sorular adam akıllı isyan bile edemiyor öğrenciler..
  • Bu türkçe sorularıyla zor durumlar çok iyi kontrol edilebilir bence tam yerinde bir sınav olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

O kadar sene ezber sorular çıktı memlekette ne değişti artik memlekete farklı düşünen Zor durumu kontrol eden adamlar lazim gerisi daha düşük okullarda okuması daha mantıklı ki bende o kisimdayim.sinaviniz kotu geçti diye lütfen böyle konusmayin.

5 şıktan 3'ü doğru olunca zor durum mu oluyor? 2 şık arasında en az birinde inci ayrıntı olmalı, bu sınavda hiçbir şey yoktu her şık doğru geliyordu.
  • Böyle bi sınav daha yok ya bildiğin bi senelik emeğim gitti ilk 50k olsam havalara uçucam

• Sessiz kalmayıpta napcan adamlar her sene mezun sayısını artırıp daha fazla kişiyi sınava sokuyolar uçları b*k gibi kalem dağıyıp 50 lirayı cebe atıyolar.Ülkede 100 para varsa 90ı bunlar gibi hak hukuk (her ne kadar emeğiniz emanetimizdir yazsa da) bilmeyen köpeklerin elinde.Gel gelelim biz didinip üniversite okuyoz bunların kurduğu sistemin köpeği oluyoz.Böyle sistemin te
  • mirketdestek M kullanıcısına yanıt
    Bir de emeğiniz emanetimiz yazmaları yok mu...
  • Tamam sacma sorular var ozellikle turkce de ama bu sinavin sekli semali bu kardesim anlamiyorum ya sizi ne istiyorsun bilmiyorum ama 100 de seni cogu yere goturmede yeterli inan benim senden daha kotu ve mutsuz umutsuz degilim sinavdi girdik ciktik belki bazilari icin cok onemli geliyor ama ileri ki hayatinizda o kadar da onemli olmadigini bu ulkede para kazanmanin zaten o yollardan gecmedigini goreceksiniz,100 yapmisin burada neyin pesindesin sessiz kalacaksaniz felan bak sabah senin kafalardan osym e zincirlemis 3-5 kisi cok biliyorsan git zincirle napalim yani olay bu kardesim ne yapmamizi bekliyorsun harbi anlamiyorum ulkede bu sinava gelesiye kadar neler var neler ama ben de yediremiyorum olay su okulda matematigin zor sinavdan +90 alip aglayan gozluklu kizlaea benziyorsunuz,eksi icin asagiya dogru olan parmak isaretine basmaniz yeterlidir,saygilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeffes -- 15 Mart 2015; 23:15:34 >
  • Sana katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeffes kullanıcısına yanıt
    Dostum amacım para kazanmak olsaydı s.ktir olup giderdim bir bölüme mezun olup para kazanmaya başlardım.Amacım istediğim mesleği yapmak ve bunun için 3. senemdeydim ha burda tuzu kuru olanlar var 1.ye girip çok zordu diye ağlaşanlar ama beni onlarla karıştırma
  • Up

• Tabiiki sessiz kalıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Otuzsekkiz

Dostum amacım para kazanmak olsaydı s.ktir olup giderdim bir bölüme mezun olup para kazanmaya başlardım.Amacım istediğim mesleği yapmak ve bunun için 3. senemdeydim ha burda tuzu kuru olanlar var 1.ye girip çok zordu diye ağlaşanlar ama beni onlarla karıştırma

Hocam eyvallah dedigin gibi olsun ama demek istedigim zaten bu sekilde bekleniyordu aman şahim bir olay yok yani su genclik caginda Dert etmeyin abi size yazik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.