Şimdi Ara

Bu Şeyin Ne Olduğunu Bilen Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde bir makine var sanırım tam makinede denilmez ama sanırım arabaları kaldrımayamı yarıyor ne ? :S

Bu Şeyin adının ne olduğunu bileniniz var mı ?

İşte Resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cent_2013 -- 18 Ağustos 2012; 0:47:36 >

• Biber resmi var yalnız 3 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 17 Ağustos 2012; 23:50:50 >
  • Kriko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bildiğin kırmızı biber la neyini bilmiyon
  • kardeş mangalı hazırladım getirin de közlüyelim şunları
  • Ne yazıkki güzel bir upload sitesi bulamaynca böyle oluyor :D Şimdi editledim ama
  • Kriko Bosluk kisma giren vileda sapi gibi biseyi olmasi lazim ayrica.Takiyosun sapi kaldir.Yine o bosluk kismin alt tarafindaki cikintidanda havasini alip indiriyosun araci.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bijon anahtarı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Kriko Bosluk kisma giren vileda sapi gibi biseyi olmasi lazim ayrica.Takiyosun sapi kaldir.Yine o bosluk kismin alt tarafindaki cikintidanda havasini alip indiriyosun araci.

Hocam evet haklısın birde vileda sapı gibi bir sapı daha var. Arabam olmadığı için krikoyu satmayı düşünüyorum.Acaba fiyatları hakkında bir bilginiz var mı ?
  • Arkadaşım bu genellikle sanayide kullanılan ve çoğu zaman garaj gibi bir yerde tutulan yani otomobilde pek taşınmayan krikodur genellikle daha yüksek ağırlıkları daha kolay kaldırmak için kullanılır

Ancak bibere de benzemiyor değil ha
  • Bu sanayide kullanilanin mini tipi.Internette arabali mini kriko diye aratirsaniz belirle fiyat araliklarinda var.50 ye de var 100e de.
  • Hidrolik kriko.
  • ittirgeçli kaldırgaç...
  • Şakak kemiğinden girmiş levye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.