Şimdi Ara

Bu Sezon ki Hedefimiz ve Kulüp Geleceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence bu taraftar ve yeni seçilen yönetimimiz arasındaki en önemli en hassas konu. O yüzden forumdakiler ne düşünüyor çok merak ediyorum. Biliyorsunuz çok büyük bir ekonomik sıkıntı var. Başkanımız ortaya yeni bir felsefe yeni bir sistem koyuyor. İçinde ekonomisini yöneten CEO'nun olduğu, futbolcu fabrikası olma yolunda scouting ve altyapı sistemleri ve günümüz için de hoca, yeni transferler ve Futbol Direktörü. Ve tüm bunlar para demek. Hepsini bir anda yapıyorum ve hepsinde 12 numaradan vuruyorum diye bir şey yok maalesef. Bazı önceliklerimiz ve tavizlerimiz olmalı.

Nedir bu tavizler? Yaptığın transferler boş çıkar ama altyapıdan gelen oyuncun seni bir adım öteye taşır. Aldığın hoca öncekiler gibi yararsız çıkar ama sağlam bir Futbol Direktörü ve futbol aklı vardır kulüpte rahatça toparlarsın. Yani her şeyde 12'den vurmak zordur dediğim gibi fakat sürdürülebilir bir sistem yaptığımız sürece asla geri adım atmayız bu yolda.

Önceliklerimiz derken de şunu kastediyorum. Size iki seçenek sunuldu.

1 - Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz ve ligde şampiyon olup 4. yıldızı takıyoruz.

2 - Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyoruz, şampiyon da olamıyoruz ama 2 sene sonra üst üste 4-5 şampiyonluğu rahatça alacak 5-6 yıl sonra da Şampiyonlar Ligi'nde yarı final, final görecek bir takımımız olacak diye.

Şahsen ben ikinciyi seçerim. Geleceği, umudu seçerim. Tabi ki bu sallama bir örnek, şampiyon olduk diye geleceği kuramayacak değiliz. Değinmek istediğim nokta öncelik.

Kaldı ki bazen tepki alan "ölüsü bile ilk ikiye oynuyor" ifadesine katılalım ya da katılmayalım hepimiz şu konuda hem fikiriz; düzgün bir hocayla ve güzel bir sistemle, sezon boyunca dopdolu bir Kadıköy Cehennemi ile çok iyi bir kadromuz olmasa bile rahatça şampiyon olabiliriz.

Bu başlığı açmaktaki tek hedefim 2-3 maç yenilince ya da 2-3 transfer kötü çıkınca hemen tepki gösterip üzülmememiz. Başkanımızın her konuşmasını dinledim ve onun da böyle bir felsefe ile geldiğini düşünüyorum. Hatta bazı ifadelerim direk ondan alıntı. Biraz uzun bir yazı oldu ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• Bu sezon hücumu düşünen bir hoca getirilmesiyle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. Formamızı koysak bitik halimiz 2. oluyor zaten.

Bu sezon yakalanacak eski ruh ve muhteşem taraftar desteği bizi rahat şampiyon yapacaktır. Bu coşku varken önümüzde kimse duramaz.

Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon
  • Kombine nerden alıyoruz passoligden aliniyor mu stada mi gitmek gerekiyor illa ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim klup beklentim herzaman asamali gelismektir. Ilk hedef alt yapi ve oturmus kadro. Ozellikle ortasaha emre b tarzi eksigimiz var. Bununla birlikte ligde samp yarisi ve uefada ilk 8. Bu bir iki yil ust uste saglandiktan sonra. Yaslanan futbolcunun yanina genc biri monte edilir. Misal ozan tufan gelince direk oynatilmaz alinir emre gibi bir kurtun yaninda oynatilir. Uefa final hedeflenir. Sonra s ligi ilk 16 ilk 8. bu isler en iyi ihtimalle 4 5 yilda olacak islerdir. Maddiyat olsa proje gereği saglam parlamis adanlar transfer olsun deriz ama bence degmez. Biz once oyuncu parlatmaliyiz. Barca bile bunu yaparken bizim luksumuz yok. Ha birde aziz zamani olusan kuslukler giderilmeli alex buyuk kaptana stadda jubile yaptirilmali. Volkan demirel e gotu ile top tutma gibi malliklar yasaklanmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.