Şimdi Ara

Bu Sezon Tutmayıp Yayından Kaldırılacak Diziler Sizce Hangileridir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazraili61 -- 11 Ekim 2008; 2:23:41 >

• Kalpsiz Adam diye bi dizi var o tutmayacak
  • aynen o dizinin reklamını izledikten sonra biraz binbir gece havası sezdim.. dandik filmlere bile öyle reklamlar yapıolar ki dersin nasıl dizi bu..
  • Derdest diye bir dizi var ben arada bakiyorum ama o tutmaz ve kaldırılır tahminimce.
  • varya ege mi ece mi o tutmaz çok saçma bi dizi, hatta tüm kanal1 ve fox tv dizileri değişir bi kaç tanesi hariç.Benim annem bir melek bu sezon kaldırılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 11 Ekim 2008; 19:10:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

varya ege mi ece mi o tutmaz çok saçma bi dizi, hattatüm kanal1 ve fox tv dizileri değişir bikaç tanesi hariç.Benim nnem bir melk bu sen kaldırılabilir

Benim annem bir melek kolay kolay kalkmaz bence çünkü onun kemik izleyicisi oluşmaya başladı güzelde bir dizi
  • aşkı memnu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: єянαη

aşkı memnu

bi bu dizi iç ağrısı bide yeni görünmeye başlayan kalpsiz adam yani dizinin tutmıyacağı fragamanından belli
  • derdest,kalpsiz adam,kanal d de yeni başlayacak olan aşk yakar,gece sesleri,elif..Bu diziler yılbaşını görmeden kaldırılacak..Bide star da konusu hukuk olan bir dizi var..Oda yayınlanmadan gidecek..
  • atv de yakında başlayacak olan ADANALI...
  • gece sesleri
  • o kadar saçma diziler var ki
    hangisi tutuyor merak ediyorum
    diyorum bi ara bendemi dizi yazsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.