Şimdi Ara

Bu sıralamayla bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 32k sizce hangi üniversite en iyi tercih olur bilgisayar mühendisliği için bu sıralamayla?

• up
  • benimki de 29k çok kararsızım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chayıcen

benimki de 29k çok kararsızım bende.

Sıralamaya göre yorum yapıp Ankara üniversitesi yazarım diye düşünüyordum da ekşide okuduğuma göre kötüymüş bayağı, ege iyi diyolar o da sıralamamın bayağı altında ne yapacağım bilmiyorum hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalar karışık

quote:

Orijinalden alıntı: chayıcen

benimki de 29k çok kararsızım bende.

Sıralamaya göre yorum yapıp Ankara üniversitesi yazarım diye düşünüyordum da ekşide okuduğuma göre kötüymüş bayağı, ege iyi diyolar o da sıralamamın bayağı altında ne yapacağım bilmiyorum hiç

Bende öyle düşünüyorum sıralamayı heba etmek istemiyorum ama bi yandanda İYTE'yi düşünüyorum
  • beyler bi bakın ya
  • Bu devirde hala bilgisayar mühendisliği yazan varmı yaa.Şaşırdımm.
  • quote:

Sıralamam 32k sizce hangi üniversite en iyi tercih olur bilgisayar mühendisliği için bu sıralamayla?

ankara üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyorum ve ankarada yaşıyorsan biliyosundur ankara üniversitesi bilgisayar mühendisliği gölbaşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantags38

quote:

Sıralamam 32k sizce hangi üniversite en iyi tercih olur bilgisayar mühendisliği için bu sıralamayla?

ankara üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyorum ve ankarada yaşıyorsan biliyosundur ankara üniversitesi bilgisayar mühendisliği gölbaşında

yeriyle ilgili bi problemim yok aslında ama donanım olarak eksiği varmış diye duydum okulun o yüzden şüpheliyim ekşide çok şikayet etmişler bölümden. sen memnun musun?
  • kafalar karışık K kullanıcısına yanıt
    o yorumlar 2 yıl öncesi için doğruydu ama şu an gölbaşında 1 tane android labı 3 tane bilgisayar labı var o eksikler gitti ayrıca bide fiberinternet geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektrikPc

Bu devirde hala bilgisayar mühendisliği yazan varmı yaa.Şaşırdımm.

Aynen. Tıp dururken hele..
  • pantags38 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

İYTE..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektrikPc

Bu devirde hala bilgisayar mühendisliği yazan varmı yaa.Şaşırdımm.

devir teknoloji devri adam gelmiş bilgisayar müh yazan var mı diyor
  • Gidin görün bakayım.Mezun olduktan sonra nerede calısabileceksiniz(İstisnalar hariç).Tercih yapacak olanlar yemin ediyorum %50sinden fazlası bilgisayar mühendisi ne iş yapar desen bilmez.Neyse herkesin kendi tercihi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.