Şimdi Ara

bu sistem 2.el ilanında ne kadar eder??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart...................MSI - K9AGM3-FIH (ekran onboard atix1250)

işlemci....................AMD - ATHLON 64 X2 4400+ AM2 (2.2Chz çift çekirdek)

kasa.......................AOPEN - ES50A-A34

ram........................RITECH - 2*1 GB DDR2 800

monitör...................samsung 793s 17"

dvdrom...................samsung 18xdvdrw

hardisk....................samsung 200GB

klvye-mause............a4 klavye maus

bide everst hoparlör var.faturalar ,kutu ,cd herşey var,
    gigatekte sıfırını hesapladım 540lira ediyor(hoparlör hariç,onlar hediye:)
    460 dedim kimsede çıt yok.size kaça gider, max.kaça kadar düşeyim...

• Sıfırı 540 ediyosa 2.elini bence 400 e bile zor satarsın... İnsan 70-80 lira için 2.el almaz gider sıfırını alır yani ben olsam öyle yapardım...
  • :( battık desene,100 dolara aldım işlemciyi 50ye düştü,tüm parçalar yarı yarıyo düştü ....400 zor diyosan,babam tavla makinası olarak kulanır daha iyi..
  • valla dostum ben geçen hafta eski sistemi emekliye ayırıp yeni bi sistem kurdum..Eski sistemim inanmazsın tam 8 yıllık..P3 550mhz 16mb ekran kartı falan var düşün.... 15 inç crt philips monitörle beraber 150 ytl verene vercem hatta 100 e bile veririmm...Valla evde yer kaplıcağına elini cebine atana vericem sistemi.. yoksa çöpe atıcam valla...
  • dediğin sisteme toplamda 150 ytl ancak verirler dışardaki dukkanlarda,kullanıcı olarakta 250 den fazla etmez ama alan olcağınıda sanmıyorum
  • millet süper marketlerden lcd li sisteme 700-800 ytl veriyor,az çok bende anlıyorum donanımdan,forum güncel ve burdakiler sıkı takip eden insanlar,ben arkadaşıma 400 liraya vereyim,vicdan azabı çekmem:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: moment1044

millet süper marketlerden lcd li sisteme 700-800 ytl veriyor,az çok bende anlıyorum donanımdan,forum güncel ve burdakiler sıkı takip eden insanlar,ben arkadaşıma 400 liraya vereyim,vicdan azabı çekmem:D

400,00 e verebilirsen zarar etmezsin. Ama açıkcası bende 540,00 a sıfır ı varken 400,00 e 2. elden almazdım.

Sözün özü 350-425 aralığında satabiliyorsan sat. Yoksa dursun kullanmaya devam et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.