bide everst hoparlör var.faturalar ,kutu ,cd herşey var, gigatekte sıfırını hesapladım 540lira ediyor(hoparlör hariç,onlar hediye:) 460 dedim kimsede çıt yok.size kaça gider, max.kaça kadar düşeyim...
Sıfırı 540 ediyosa 2.elini bence 400 e bile zor satarsın... İnsan 70-80 lira için 2.el almaz gider sıfırını alır yani ben olsam öyle yapardım...
:( battık desene,100 dolara aldım işlemciyi 50ye düştü,tüm parçalar yarı yarıyo düştü ....400 zor diyosan,babam tavla makinası olarak kulanır daha iyi..
valla dostum ben geçen hafta eski sistemi emekliye ayırıp yeni bi sistem kurdum..Eski sistemim inanmazsın tam 8 yıllık..P3 550mhz 16mb ekran kartı falan var düşün.... 15 inç crt philips monitörle beraber 150 ytl verene vercem hatta 100 e bile veririmm...Valla evde yer kaplıcağına elini cebine atana vericem sistemi.. yoksa çöpe atıcam valla...
dediğin sisteme toplamda 150 ytl ancak verirler dışardaki dukkanlarda,kullanıcı olarakta 250 den fazla etmez ama alan olcağınıda sanmıyorum
millet süper marketlerden lcd li sisteme 700-800 ytl veriyor,az çok bende anlıyorum donanımdan,forum güncel ve burdakiler sıkı takip eden insanlar,ben arkadaşıma 400 liraya vereyim,vicdan azabı çekmem:D
quote:
Orjinalden alıntı: moment1044
millet süper marketlerden lcd li sisteme 700-800 ytl veriyor,az çok bende anlıyorum donanımdan,forum güncel ve burdakiler sıkı takip eden insanlar,ben arkadaşıma 400 liraya vereyim,vicdan azabı çekmem:D
400,00 e verebilirsen zarar etmezsin. Ama açıkcası bende 540,00 a sıfır ı varken 400,00 e 2. elden almazdım.
Sözün özü 350-425 aralığında satabiliyorsan sat. Yoksa dursun kullanmaya devam et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme