Şimdi Ara

Bu sistem arabayı titretir mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selâmun Aleyküm , hayırlı ramazanlar ...

Roadstar 8040 4 kanal 2000w anfi
    Trident wsk 2200a 800w mono anfi
    Jbl gt5 12 1100w 275 rms subwoofer
    2 tane roadstar 620 16 cm component

Aracım da 106 xr 4 kapı ...

Acaba bu sistem ufak tefek kaporta sallar mı ?

Teşekkür ederim şimdiden ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır kastettiğiniz anlamda titretmez.
  • Hocam o kadar kötü mü yaaa :(((

• Kim kötü dedi ? Ortalığı sallamaz demek istedim güzel çalar yoksa. Ama youtube da izlediğin gibi silecek sarsılmaları falan olmaz onu demek istedim ben.
  • Yok hocam cam kırmasın silecek sallamasın zaten ...
    Vursun ufak tefek sıkıntı yok...

• Güçlü ses istiyorsanız öne komponent arkaya oval takın. 80 100 rms bandında her ovali rahatlıkla beslersiniz 8040la. Ben jbl gto 938 kullanıyorum aynı amfiyle son seste durulmuyo bass kapalıyken bile.

Roadstar 620nin crossover ve tizi gayet iyi ,bende internette hertz vs yle kiyaslamasini görünce denemek icin jbl midbass la beraber kullanıp memnun kalmistim. Midbass ları kötü ama fazla vutmuyo seste vermiyo. Çıkma kaliteli bi midbass bulursanız onunla takın fiyatının üstünde verimli bi set olur elinizde.

• Ustam ben ürünleri aldım bile yaaa :( herkes olur olur dedi 2 komponent olayına ne bileyim bende aldım :(
    Olmaz mı diyorsun simdi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç ne kadar eder
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olur tabii niye olmasın. Arkada ovalle biraz daha fazla ses olurdu ama son ses zaten açmazsınız sanırım

Teyp ne bu arada? Birde kapılar ön 13 arka 10 cm diye biliyorum nasıl takacaksiniz

• Hocam teyp piranha marka ama şimdilik ... Bi tane Sony gelecek hediye ...

bu teyp de 2 rca çıkış var evde duruyordu masraf yapmamak için takıyorum şimdilik .

Nette 106 ön kapılar 13 diyor ama 16 takanlar var onlara istinaden aldım :) onlar yaparsa bende yaparım :)

• o sistemle araba sallansa bir çift dd ile arabalar uçardı
  • Sağol dostum önerini dikkate alacağım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Güçlü ses istiyorsanız öne komponent arkaya oval takın. 80 100 rms bandında her ovali rahatlıkla beslersiniz 8040la. Ben jbl gto 938 kullanıyorum aynı amfiyle son seste durulmuyo bass kapalıyken bile.

Roadstar 620nin crossover ve tizi gayet iyi ,bende internette hertz vs yle kiyaslamasini görünce denemek icin jbl midbass la beraber kullanıp memnun kalmistim. Midbass ları kötü ama fazla vutmuyo seste vermiyo. Çıkma kaliteli bi midbass bulursanız onunla takın fiyatının üstünde verimli bi set olur elinizde.
    Ustam bu mesajına istinaden componentin 1 tanesini takıp diğerini de oval bir hoparlör ile değiştiriyorum.
    Bildiğin araçta komple roadstar set olmuş oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.