Şimdi Ara

bu sistem bana oyun oynatırmı? acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msı z97 gaming 5 anakart
    intel core i5 4690k
    Corsair hydro serisi h60 işlemci sıvı soğutma
    kingston 16Gb (2 tane 8 lik) hyperx savage DDR3 1600MHz bellekler
    seagate 1TB hdd
    kingston hyperx fury 120gb ssd
    asus strix-gtx970 DirectCU II ekran kartı
    corsair CC-9011051-700LX 700 watt güç kaynaklı kasa

Arkadaşlar topladığım sistem bu fakat işlemci oyunlar için yeterli olurmu ve bu soğutucu ile ve 2 adet fan ile bu sistem soğurmu?

• Hocam sistemde sıkıntı olmaz. Her oyunu ULTRA da acar. Ama benim sana ufak tavsiyelerim olacak. Önvelikle SSD yi samsung Evo 850 120gb tercih et, daha performanslı. Ekran kartınıda Asus degil MSI tercih et, daha iyi. MSI yazılım ve kalite olarak şuan asusun bir tık önünde asus eskisi gibi değil. Madem msi anakart alacaksın MSI gtx970 al ekran kartı hiç ısınmıyor. Zaten islemciye ek soğutma almışsın. Isınma problemi yasamazsın. Her oyunuda oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel oyunları yüksek ayarlarda oynarsın rahat 5 yıl gider
  • Oyunun kralını oynarsın ancak soğutucu hakkında pek bi bilgim yok.Ekran kartını msi alacaksan 100 ME modelini al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcin Overclock ile i7 4790k kafa tutan bir işlemci o konuda kafan rahat olsun. GTX 970'de güçlü bir kart. gittiği yere kadar kullanırsın. İşlemci soğur sıvı soğutma problem yok. Bende imzamdaki sistemi carbide 200r içinde gelen 2 fan ile kullanıyorum sıkıntı yok. Anakart 35-40 derece civarında seyrediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.