Şimdi Ara

Bu sistem gerçekmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bi bilgisayar almaya karar verdim ve şu ilan dikkatimi çekti 4 gb ram 2 gb ekran kartı yazıyor bu işlerden pek anlamam ama bu bilgisayar pes 2013 tarzı oyunlar çalıştırırmıwww.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-299-tlsifir-amd-2.8-ghz-4gb-ram-2gb-ekran-karti-ucretsiz-kargo-122668516/detay Yardımcı olan arkadaşlara teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Def2easy -- 27 Nisan 2013; 17:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam daha link koymasını beceremiyorsun. aradığın sayfaya ulaşılamadı diyor ki zaten hazır pc herhalde hayatta alınmaz bütçeni söyle toplayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thugglife82

Merhaba arkadaşlar yeni bi bilgisayar almaya karar verdim ve şu ilan dikkatimi çekti 4 gb ram 2 gb ekran kartı yazıyor bu işlerden pek anlamam ama bu bilgisayar pes 2013 tarzı oyunlar çalıştırırmıhttp://­www.sahibinden.com/­ilan/­alisveris-bilgisayar-­masaustu-299-tlsifir­-amd-2.8-ghz-4gb-ram­-2gb-ekran-karti-ucr­etsiz-kargo-12266851­6/detay Yardımcı olan arkadaşlara teşşekkürler

Linke giremedim ama pes çalıştırması zor bir oyun değil. Hemen hemen her sistem çalıştıracaktır ama bu bilgisayara para vermeye değmez. Ram ve ekran kartı kapasitesi kandırmacadır.

• Verdiğiniz Link'e Ulaşılamıyor.
  • pardon beyler link yanlış olmuş telefondan yazıyorumda benim merak ettiğim bu pc gerçekmiwww.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-299-tlsifir-amd-2.8-ghz-4gb-ram-2gb-ekran-karti-ucretsiz-kargo-122668516/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Def2easy -- 27 Nisan 2013; 17:18:32 >
  • Bişeyler yazacak yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: thugglife82

Bişeyler yazacak yokmu

hazır pc alınmaz .. bütçeni söyle toplama pc yapalım sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Max 500 civarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.