Şimdi Ara

Bu sistem hakkında yardım,Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: AMD Am3 2800 MHZ (2,8) GHZ turbo (yeni nesil işlemci)
    Anakart: MSI 760 gm-p21 FX series 8 çekirdek
    Ekran KArtı:Maxiumum 2 gb ati HD 3000 VGA paylaşımlı hafıza
    ses kartı: jack tanıma özelliğine sahip esnek 7,1 kanal ses kartı
    ethernet:10/100mbps ethernet(lan)kartı (o/b)
    Kasa: Atx Kasa

kasanın linki :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-289-tlsifir-amd-2.8-ghz-4gb-ram-2gb-ekran-karti-ucretsiz-kargo-114015310/detay

arkadaşlar merhaba,
    Laptopumu babama vermek durumunda kaldığım için eski masaüstü bilgisayarıma geçtim ama 2003 yılından falan kalma olduğu için çoğu oyunu açamamakta emektar dostum.
    şimdi bir toplanmış halde kasa buldum içinde sadece HDD yok,kendi bilgisayarımın HDD'sini ona takarım arşiv falan yapmadığımdan pek ihtiyacım yok açıkçası.

bu alet pes 2013-fifa 2013 falan orta grafik ayarlarda çalıştırır mı? 289 lira gayet uygun bence, 4 gb ram,2GB ekran kartı(başında maxımum dıyor sanırım genel olarak 2 gb degıl,ekran kartları ve işlemci modellerinden pek anlamıyorum)
    kendi bilgisayarımın HDD sini buna takarım diye düşünüyorum,olmama şansı varmıdır acaba. yoksa her harddisc her bilgisayara olur mu?

Not: öyle çok oyun delisi değilim,yeni çıkan oyunların çoğuda pek ilgimi çekmiyor saçma geliyor bana.
    pes-fifa 2013 açsın,mostwanted,vitecity-san andreas türü eski oyunları rahat rahat çalıştırsın,geri kalan işlerim hep internette zaten.

birde RE5 ve resident evil operation raccoon city çalıştırır mı acaba? o zaman tadından yenmez de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-T -- 8 Şubat 2013; 22:07:09 >

• am3 2800 işlemci neymiş.

Sakin olmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

am3 2800 işlemci neymiş.

Sakin olmalıyım.

öyle yazıyor ilanda
  • eski makinandan kalan parçaları tüm teferruatıyla yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.