Arkadaşlar merhaba ben yeniyim bu forumda yeni bi sistem toplamayı düşünüyorum ama parça uyumu, f/p, vs pek anlamıyorum ortalama biliyorum ram,işlemci filan. Biraz araştırdım forum sitelerinde bu konuyu ve bir sistem topladım bilen arkadaşlar zaman ayırıp değerlendirip önerilerde bulunursa çok sevinirim..Sistemi teknobiyotikden topladım site güvenilirmidir ?
Sistemde çok ağır oyunlar oynancağını sanmıyorum ama yinede son çıkan oyunları en kötü, orta ve düşük ayarlarda çalıştırsın istiyoruz....en fazla fifa oynanır. photoshop corel gibi programlarda kullanılcak internet film vs bildiğiniz ev pcsi (: bütçem 2000TL 100-200 artabilir önemli değil.
Topladığım sistem: Akıllı PC Sihirbazı Kasa1 x Cooler Master HAF RC-912 Plus High Power Element Bronze 750W 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynaklı Kasa 383,69 TL+KDV
İşlemci1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 466,79 TL+KDV İşlemci Soğutucu1 x Cooler Master Hyper 212 PLUS Intel / AMD PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu (LGA1155 Uyumlu) 81,36 TL+KDV