Şimdi Ara

Bu sistem kaç yıl götürür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS M4A87TD
    4GB RAM
    HD5850
    AEROCOOL VX-R 600 W

Böyle bir sistem alıcam arkadaşlar. Ekran kartının bugün itibariyle 1920*1080p çözünürlükte full ayarlarda çalıştırmadığı yada düşük performansla çalıştırdığı oyun var mı? Kartın ve sistemin oyun kalitesi yönünden geleceği nedir yani kaç sene götürür?

• İslemcin ve anakartin iyi.ne kadar gider sorusuna soyle cevap vereyim 2008 in basinda aldigim 8800gt ile her oyunu oynayabiliyirum nerdeyse ama ayarlar kisminda asil sorun kimi oyunlarda en fazla mediumda kaliyor.yuksek ayarlarda sanirim en fazla 1 yil goturur diye dusuniyorum.
  • oyun yapımcılarının insafına baglı
  • tabiki var
    Crysis 5970 bile full'de (herşey ama herşey açık) akıcılığı tam sağlayamıyo yada ucu ucuna kurtarıyo
    birde oyun yapımcılarının nasıl arı gibi çalıştıklarını biliyoruz..
    onlarıda hesaba katınca zorlansan dahi 2 sene her oyunu akıcı oynarsın (tabiki graphic'leri kısarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amashe -- 6 Temmuz 2010; 11:31:24 >
  • Eğer 10 yıl önceki PC kullanıcılığımla cevap veriyor olsaydım "5 yıl" rahat götürür derdim ama şu an 2 yıl ancak götürür diyebiliyorum.
  • 2-3 yıl idare edersin.
  • 2-3 yıl sonra parçaları değiştirirsek ne kadar idare eder?
  • 2-3 yıl sonra alacağın parçalara bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRugged -- 6 Temmuz 2010; 16:03:26 >
  • artık teknoloji çok hızlı 2 sene götürür sanırım.
  • Ben vazgeçtim o zaman bu işten arkadaşlar. 1700 TL para bayıl 2 sene idare etsin, uğraşamam. Alacam 600 TL ye bir XBOX360 keyfime bakacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_95

2-3 yıl sonra alacağın parçalara bağlı.

Yani 2 - 3 sene sonrasının HD5850'si gibi. O da 2 - 3 yıl idare eder sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.