abit an8-v nf4-939 amd3000+ venice cpu asus ax550 256 mb pcı-e 16x128bit 160 gb 8mb sata samsung hdd 512 mb ddr 400 elexir ram codegen 6078l-ca 350w 20+4 pin kasa lg gsa 4163b 16x dvd-rw yazıcı diğer monitör klavye mause printer elimde vardı. onları almadım. sistemi kendim seçtim ama sizlerin görüşünüde almak istedim iyi günler tabi değişiklik yapabilirim.
güle güle kullan ne diyelim..
Philips'in DVD medya üzerine baskı yapabilen bir DVD-RW modeli çıkmış... Bana enteresan geldi; bir incele istersen...
[Deleted by Admins]
evet ama fiyat 230$ civarı diye biliyorum pahalı ya
[Deleted by Admins]
ben chip dergisinin bu ayki bölümünde var fiyat dediğim gibiydi
celeron d çift çekirdekli değilki 300/400 ne için veriyorlar onu anlamadım
[Deleted by Admins]
Arkadaşım sen Celeron filan boş ver sistemin bir kaç parça dışında gayet güzel. Kasa özellikle çok kötü. Bu kasayla sistemi riske atarsın. En azından Aopen yada Foxconn 350Wattlık kasalardan alırsan daha iyi olur. Ramide Elixir yerine Twinmos al.
ben bu foxconn kasa ili codegeni karşılaştırdım özellikleri birebir aynı tabi aynı fiyatta olanı için birde iki markayıda türkiyeye aynı firma getiriyo aynı yerden sadece isimleri değişik
Özellik olarak aynı olmaları önemli değil. Codegen'in içinde kalitesiz Power Supply var. Foxconn'daki o kadar iyi değil ama codegen 'e göre daha iyi. Tabi Aopen alırsan dahada iyi.
tamam da fiyatı bana uygun değil seçmiş olduğum abitin ana kartının overclok performansı iyi diyorlar bilgisi olan varmı asus dan iyi mi
Aopen kasa ekle oraya güle güle kullan
tamam kasayı aopen yaptım fiyat arttı ama değecek buna herkese teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme