Şimdi Ara

bu sistem nasıl?Oyun oynar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci : Intel Core 2 Quad Q6600
    İşlemci Hızı (ghz) : 2,40
    Bellek (mb) Ddr Ram : 3 GB
    Sabit Disk (gb/rpm) : 250
    Chipset : Intel G31
    Ekran Kartı : 512 MB (256 MB Paylaşımlı)
    Ethernet Kartı : 10/100/1000
    Garanti Süresi (yıl) : 2
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Basic
    Klavye/mouse : Var / Var
    Model : NEO CD TKD 6600A
    Monitör : DAHİL
    Optik Sürücü : DVD-RW
    a Ses Kartı : 8 Kanallı
    Menşei : İthal

Fiyatı ne eder bunun 2 el olarak almayı düşünüyorum 750 ytl ye pazarlık aşamasındayız en son ne vereyim :)

• 2.el olarak bence pahalı alıyorsun bide sor bakayım şunu yerime
    neden 2yıl garanti 2yıl sonra bozulcakmı de
  • Hocam 750 ytl ye güzel bi sistem toplanır neden 2. el alıyosun..
  • 750 ytl cidden yüksek bir rakam bu sistem için sanırım onboard bir ekran kartı war onboard olmasa bile çok düşük olduğu kesin oyüzden oyunları açmakta zorlanırsın anakartıda bence pek ii değil (yanlış anlama sadece sorduğun için söylüyorum)
  • hazır bir sistem bu casperin neosu 850 ytl kadar gittim bakalım anlaşabilirsek alacağım buna ekstra bir ekran kartı almak lazım ama 4 çekirdekli monitorlu fena değil mi sizce?
  • bu fiyata 4 çekirdek monitörlü sistem toplanır mı? bakın içime fesat düşürdünüz cok mu kötü siz olsanız ne toplardınız? sıfırı 1100 19 ınc monitör hariç?
  • bak sana şöle söliiimm 750 ytl ye 4 çekirdekli sıfır sistem toplanır ama bundan daha takoz olur ne yapmak istediğiniz önemli bana gör oyun için bu sisteme bu para verilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Alınır mı?
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçeniz ne kadar ? ve osistemdeki monitör lcd mi??? ayrıca sana şunu söyliyebilirim 4 çekirdekli işlemcilerin oyunlara hiçbir getirisi olmadığı testlerde kanıtlanmıştır
  • bütçe 750 ytl kadar düşünüyorum asıl amaç oyun 2 bir süre idare etsin 4 işlemcili aramamın sebebi ileriye dönüktü ama yok serseniz ne olmadlı sizce 19 inc lcd samsung monitor vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmann

bütçe 750 ytl kadar düşünüyorum asıl amaç oyun 2 bir süre idare etsin 4 işlemcili aramamın sebebi ileriye dönüktü ama yok serseniz ne olmadlı sizce 19 inc lcd samsung monitor vardı

Asıl amaç oyun demişsin fakat ekran kartının ismi cismi belli değil.
    512 MB (256 paylaşımlı) o/b olduğunu sanıyorum ama o kartla oyunlar için büyük hayaller kurmamak gerek.
  • doğrudur bir ekran kartı eksik beni kandıran 19 lcd monitör ve 4 çekirdek geri kalanları bende bilmiyorum
  • bence sudur budur demek yerine benzer bir sistemi bi kac firmadan toplayıp ortalama fiyatı ustunden alınır alınmaz demek daha mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palatine -- 18 Temmuz 2008; 1:13:48 >
  • Monitör LCD (19inç ve üstü) ise çok da kötü değil aslında ama aldıktan sonra biraz oynama yapman gerekir fiyatı düşürürsen alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 18 Temmuz 2008; 1:20:22 >
  • evet alınırmı sizce şu anda anlaşamadık ama 900 versem kesin evet diyecek gibi ne dersiniz değer mi alınca buna bir ekran kartı eksiği var gibi başka bir eksiği var mı?
  • Asıl soru kaynamış gibi. Bu sistem oyun oynamaz! Tabi oyun var, oyun var.
  • anlaşıldı peki arkadaşlar bildiiniz 750 ytl sınır belki az biraz daha ikinirim bir sistem tavsiyesi ve 12 taksitle alabileceğim vade farkı olmadan kampanyalı bir sistem varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.