Celeron 1,70 Ghz 1,72 512 ram ekran kartı geforce 5200 bu sistem knight oynatırmı oynatmazmı bilen biri cevaplarsa sevinirim
oynatir, benim sistem seninkinin ceyregi neredeyse oynuyorum rahat benim sistem amd athlon xp 2000 256 ram 32 mb leadtek geforce4
eret arkadaşa katılıyorum oynaatır.. fakat..arese girceksen moradonda merchantlara bakarken biraz kasabilir.. :)
benim bilgisayar win 98 p3 667 benimki bile oynatıyorsa seninki rahat oynatır.. ya da gel bizim eve benim pc de bir oyna sonra git kendi pc ne bak nasıl rahat oynuyosun
quote:Orjinalden alıntı: dersu_senus eret arkadaşa katılıyorum oynaatır.. fakat..arese girceksen moradonda merchantlara bakarken biraz kasabilir.. :) merchantlara bakarken o harfine bas
Knightı Açtıgın Zaman Winamp Bile Açma Yoksa LaG Yüzünden Pcyi Kırarsın Aman Diyem ßu Arada ßenim Sistemim Intel Pentium 4 3.6 İşLemci 1Gb Ram 4 Adet fan Hiç IsınmıyoLcd Monitor.
quote:Orjinalden alıntı: mmanyakkk Celeron 1,70 Ghz 1,72 512 ram ekran kartı geforce 5200 bu sistem knight oynatırmı oynatmazmı bilen biri cevaplarsa sevinirim oyunun sitesinde ıstedıgı donanım yazıyo ve ve senın pc nın bunun üstünde zaten oyunun grafıklerı yı degil herseyin yetıyo
quote:Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR Knightı Açtıgın Zaman Winamp Bile Açma Yoksa LaG Yüzünden Pcyi Kırarsın Aman Diyem ßu Arada ßenim Sistemim Intel Pentium 4 3.6 İşLemci 1Gb Ram 4 Adet fan Hiç IsınmıyoLcd Monitor. işlemci 3,6 ghz çıktımı ya sakın 3,06 olmasın