Bildirim
Bu sistem pubg oynatır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pubg sistem gereksinimlerine bak. oynatmaz. -
https://www.pcgamer.com/pubg-system-requirements/
Minimum:
Processor: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 30 GB available space
gtx 970 le minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. ama bu demek değil ki full hd oynatır... oynayabilirsin ama çözünürlüğü bilemem. -
Oynanır ama deli gibi darboğaz yapar. -
fx6300 kullanmis biri olarak feci darbogaz yapar pubg de. biz 770 de tam kullanamiyorduk cok fazla drop vs oluyordu -
Günümüz oyunlarını sorunsuz oynamak için artık sadece ekran kartı yetmiyor iyi bir işlemci ve iyi bir ram şart. GTX1050 Ti ile PUBG de 1080p AA ve Texture ultra gerisi low 80-90 fps alıyorum arkadaşım da GTX970 var 60 ın üzerine çıkamıyor çoğu zaman da drop yiyor sonra bana diyor sen nasıl 80-90 alıyorsun ee sende çöp ötesi i5 4460 var + ram 8GB ve 1600mhz bende OC lu Ryzen 1600 4ghz ve 16GB 3000mhz ram ile oynuyorum işte fark burada senin ekran kartın iyi ama fark benim işlemci ve ram de açılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X