bu sistemde eksik olan nedir bi bakarmısınız (cpu-amd core2 4800+64 bit anakart asus m2n- mx se plus -ram kingston 2*1gb 800 mhz-ekran kartı zotac 9800gtx+ hdd sageyt 250 gb 16 7200 rpm- 2*dvd rw- 600w suplyy psu) arkdaslar sistemim bu eski sistemde revizyon yaptım yani ekran kartıyla power i degistirdim . merak ettigim bilesenler uygunmu degilmi simdiden tesekurler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Daha iyi bir işlemci olabilirdi..X2 6000 gibi
anakart sadece 89w 6000leri desteklediğinden 6000zor zaten 2,5vs3,0 arasında çok fark var denmez. ama o işlemciylede ekran kartına yazık etmiş olursun.
quote:
Orjinalden alıntı: pinkcrow7
ileriki aylarda işlemci ve anakartida degistirmeyi dusunuyorum intele dönecegim veya amd de kalabilirim bilmiyorum bütce meselesi uygun malzeme önerisi yazabilirsiniz.
quote:
ileriki aylarda işlemci ve anakartida degistirmeyi dusunuyorum intele dönecegim veya amd de kalabilirim bilmiyorum bütce meselesi uygun malzeme önerisi yazabilirsiniz. bu arada işletim sistemım vısta hame basic.
oyun oynayacaksan işlemcini e8400 al
quote:
Orjinalden alıntı: egebay35
quote:
ileriki aylarda işlemci ve anakartida degistirmeyi dusunuyorum intele dönecegim veya amd de kalabilirim bilmiyorum bütce meselesi uygun malzeme önerisi yazabilirsiniz. bu arada işletim sistemım vısta hame basic.