Şimdi Ara

Bu sisteme 500 w yetermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS M4A78LT-M LE AM3
    AMD Phenom II X6 1090T BE
    SAPPHIRE HD6870
    SEAGATE 3.5" 2TB Barracuda

COOLER MASTER ELITE RC-430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tombaldwin -- 3 Eylül 2011; 22:52:20 >

• Bu parçaları almadıysanız eğer şu değişilikleri yapın.

Öncelikle o anakartta o işlemci çalışmaz, düzgün bir anakart alın.

İşlemciyi X4 955/965 yapın X6'ya para verilmez.

Kasayı da daha düzgün psu'ya sahip modellerden seçin, Aopen Nagas ya da AeroCool 550w olan modellere bakın.

Ramler de dual kit olamlı 4gb*2 ya da 2gb*2 olmalıdır, tiple kite herkes takmış vaziyette ama X58 çipset içindir bu ram dizilimi ve dual kite göre de dah ÇOK performans vermez.
  • Bu hali nasıl sence ?

AOPEN NAGAS G6 550W
    GIGABYTE 880GM-USB3
    KINGSTON 8GB (2x4GB)
    SEAGATE 3.5" 1TB
    AMD Phenom II X4 965 BE
    SAPPHIRE HD6870
  • Biraz daha iyi olmuş.

Ramleri bu arada 4gb'ın yetmeyeceği bir iş yapmayacaksan yani oyun ağırlıklı olacaksa kullanım amacın 4gb alın, aradaki farkı da anakarta verin ve AM3+ 990xa Gigabyte gibi bir anakart alın, çok daha uzun süre kullanır ve ileriye dönük olur Buldozer mimarisini destekler, ram'i her zaman alırsın ama anakart alınmaz.
  • Pc i kendim için toplıycak olsam aynen dediğin gibi yapardım ancak bilgisayar konusunda pek bilgisi olmayan bir arkadaşım için arıyorum , kendisi ramin bilgisayar için en önemli parça olduğunu sanıyo (oyunları hızlandırdığını vs ..) ileridede bilgisayara ek parça alıcağını sanmıyorum yukarıdaki sistem onun için inanılmaz ötesi çünkü hala fx5200 kullanan birisi kendisi.
    Bu arada yardımların için gerçekden çok teşekkür ederim ne zaman birşey sorsam anında cevabını alıyorum.
  • Rica ederim...

Hata eder AM3+ anakart yerine 8gb ram alarak, 4gb ram'i doldurmadıkmadıktan sonra 30gb ram de olsa bir getirisi olmaz...

Anakart bu;http://www.netsiparis.com/detay/27951125032/GIGABYTE-990XA-UD3-AMD-AM3--DDR3-S-GL-ATX

Mesela ekran kartında BIT değerine hala takan var, HD2900 serisi kartlar 512bit mesela alın oyun oynanıyor mu görürsünüz arkadaşına selam söyle bu sayfayı da kopyala göster bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Eylül 2011; 3:32:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.