Bildirim
Bu sisteme en iyi ekran kartı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Corsair Vs 650 Psu + Gtx 750 Ti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enesgs35
bunlar DDR5 -
quote:
Orijinalden alıntı: imagerol
quote:
Orijinalden alıntı: enesgs35
bunlar DDR5
Eee dah iyi iste. Sakin bana ram ile ekran kartina baktiginizi ve uyusmadigini soylemeyin
Ekran karti ile ram in hicbir alaksi yoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bütçe hiç önemli değil
Ax1500i + Zt7080110p
Daha güçlü bir işlemci ile karttan daha iyi performans alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 22 Mayıs 2014; 20:46:51 > -
GTX750TI 350W PSU ile de çalışır hocam arkadaşa masraf çıkattırmayın şimdi... GTX750'de çalışır TI'da... -
GTX750TI GDDR5 ile çalışıyor -
Gtx750 ti alın. -
Adama madem 750 TI öneriyorsunuz neden 650w psu? Elindeki psu ile çalışır o kart işte. -
Hocam ekran kartının rami ile sistemin kullandığı ram'in bir alakası yok. Siz alın 750 ti kullanın. Hem elinizdeki psu'yu değiştirmek zorunda kalmazsınız hem de işlemcinizde darboğaz sorunu yaşamazsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites
Adama madem 750 TI öneriyorsunuz neden 650w psu? Elindeki psu ile çalışır o kart işte.
Ucu ucuna yetirmesin diye. Sistem guci rahat rahat yayila yayila alsin diye. En azindan Vs450 alsin bari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim anakartım DDR3 destekliyor önerdiğniz ekran kartı ise GDDR5 onu diyorum -
Yav arkadaşım sen hi gördün mü ddr5 destekleyen anakart? ddr4 bile bu sene sonunda çıkacak. Senin o destekliyor dediğin şey sistemin kullandığı ramler. Hani işlemcinin yanında duran (genelde 2) arkadaşlar var ya onlar o. Sen ekran kartını ddr5 al. Anakartın uyumsuzluk yapmaz merak etme -
Kart maksimum 75w güç tüketiyor. Her halde 250w psu 12v kanalından 7a güç veriyordur... -
anakartının desteklediği DDR3 ramlar için geçerli, GTX750 TI alabilirsin anakartın destekler için rahat olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X