Şimdi Ara

BU SİSTEME EN UYGUN SIVI SOĞUTMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaslar intel i7 6700 3.4 ghz işlemcim var amd sapphire r9 390 nitro ddr5 512 bit ekran kartım var asus z170-a ddr4 anakartım var bu sisteme uygun sıvı soğutma istiyorum aslında soğutmadan memnunum ancak bazı oyunlarda fazla yüklenmeden dolayı ufak artıs oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

• hsn_krc H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Kasanızın markası modelini veya fotoğraflarını atarsanız yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Merhabalar. Kasanızın markası modelini veya fotoğraflarını atarsanız yardımcı olabiliriz.

cool master silencio 650 pure marka ve modele ait kasayı kullanıyorum forumlarda bir çok sıvı soğutma önerileri var ancak bazılarından verim alınmadığı bazıalrının ise cok verimli olduğu söyleniyor en doğru tercih için tavsiyelerinizi bekliyorum
  • hsn_krc H kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir? Kasanızın ön tarafında 2x120mm fan yuvası var. Bu demek oluyor ki 240mm radyotörlü sıvı soğutma takılabilir. Bunun yanında 120mm radyatörlü bir sıvı soğutma da takabilirsiniz. Forumda h100i v2 kullanan çok arkadaş var. Çoğu memnunlar üründen. Dilerseniz onu alabilirsiniz. Ben kendim 120mm Lepa Aquachanger aldım. F/P açısından uygun bir ürün tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Bütçeniz nedir? Kasanızın ön tarafında 2x120mm fan yuvası var. Bu demek oluyor ki 240mm radyotörlü sıvı soğutma takılabilir. Bunun yanında 120mm radyatörlü bir sıvı soğutma da takabilirsiniz. Forumda h100i v2 kullanan çok arkadaş var. Çoğu memnunlar üründen. Dilerseniz onu alabilirsiniz. Ben kendim 120mm Lepa Aquachanger aldım. F/P açısından uygun bir ürün tavsiye ederim.

bütçem maksimum 600 tl inceleyeceğim hepsini ilginiz için teşekkür ederim. :)
  • GÜNCELLL !!!
  • bu ürünü al kullan gitsin, oc yapmıyacaksan ki K serisi cpu yok, fazla fazla işini görür paranda cebinde kalır

http://www.teknobiyotik.com/donanim/silverstone-tundra-serisi-td03-lite-intel-775-115x-1366-2011-amd-am2-am3-fm1-fm2-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

bu ürünü al kullan gitsin, oc yapmıyacaksan ki K serisi cpu yok, fazla fazla işini görür paranda cebinde kalır

http://www.teknobiyotik.com/donanim/silverstone-tundra-serisi-td03-lite-intel-775-115x-1366-2011-amd-am2-am3-fm1-fm2-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi.html

tavsiyeniz için teşekkür ederim ama uzun vadede düşündüğüm için tek bloklu almayı düşünmüyorum ileride işlemci değişikliğinide düşünerek çift bloklu arıyorum

• o zaman 600 tl gibi bir bütçen var ise custom sıvı soğutma sistemi kurman senin için daha iyi olur, ilerleyen zamanlarda istediğin gibi değişiklik yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

o zaman 600 tl gibi bir bütçen var ise custom sıvı soğutma sistemi kurman senin için daha iyi olur, ilerleyen zamanlarda istediğin gibi değişiklik yapabilirsin

anladım sıvı soğutma sistemiyle ilgili pek bilgim olmadığı için bu konuyu açtım custom sıvı soğutmayı daha önce duymuştum ancak tam bilmiyorum bununla ilgili bilginiz var ise paylaşırmısınız tavsiyeleriniz doğrultusunda bir sıvı soğutma sistemi kuracağım şimdiden teşekkür ederim :)
  • birde şuanda bahsettiğimiz sıvı soğutmalar sadece işlemci üzerine mi yani sadece işlemciyi mi soğutuyor mesela komple kasayı soğutan bir sistem yok mu bunla ilgili de bilgi verirseniz sevinirim .
  • güncellll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.