Şimdi Ara

Bu sisteme gtx260 fazla mı gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sistemim için Ekran kartı tavisyelerinizi bekliyorum.. gtx260 düşündüm ama fazla mı gelir dersiniz.. ayrıca bu psu yeterli olur mu?

Anakartım : Gigabyte GA-MA 770 UD3
    İşlemci : AMD Athlon II x4 620 (stock hali kaçtı bilmiyorum ama şu an 3458Mhz de çalışıyor)
    Ram : 2x 2gb knigston
    Monitör : 19 inc samsung syncmaster 920nw
    Psu : Thermaltake 400w
    İşletim Sistemi : WINDOWS vista ULTIMATE 32bit

3850 yerine koyabileceğim, sisteme göre fazla uçuk kaçmayan yada darboğaz yaratmayacak ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.

• O güç kaynağına güvenmeyin bence 0 yada 2. el 5770 alınabilir.
  • 5770 i ben de düşündüm bir süre.. ancak gddr5 olduğunu görünce benim anakartım ddr3 iken fazla gelir diye almamıştım... bunu dikkate almalıyım değil mi?
    güç kaynağım gerçek 400w mış ama... gene de değiştirmeli miyim?
  • Güç kaynağını değişmeden en iyi kart olur 5770 sistemine uygun. Sistem belleği ile ekran kartı belleğini karıştırmayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • HD5770 daha iyi seçim olur, zira az güç çeker, az ısınır
  • Teşekkür ederim. 5770 e bakacağım.
  • Psu'nuz modeline göre 12v kanallarından 10A-13A veya 14A-16A verebiliyor.Hızaşırtılmış bir işlemci + gtx260 sorun yaratacaktır."hapocod" un da dediği gibi en iyi tercih 5770 olur.
  • bence gtx 260 al g force dan şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40karakule40

bence gtx 260 al g force dan şaşma

• Güç kaynağımın 400w olduğunu yazmıştım fakat az önce kontrol ettim ve 420w thermaltake olduğunu gördüm..
    Ayrıca anakartım Ultra durable mış ve 140w civarı harcıyor.
    Hd 5770 kullanabilmem için minimum 450w olması gerekiyormuş.
    Sistem bu şekilde iken hd5770 i kullananamaz mıyım yoksa kullanırım ama riskli mi olur_?

( işlemcide oc olduğunu da düşünürsek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansarx

Güç kaynağımın 400w olduğunu yazmıştım fakat az önce kontrol ettim ve 420w thermaltake olduğunu gördüm..
    Ayrıca anakartım Ultra durable mış ve 140w civarı harcıyor.
    Hd 5770 kullanabilmem için minimum 450w olması gerekiyormuş.
    Sistem bu şekilde iken hd5770 i kullananamaz mıyım yoksa kullanırım ama riskli mi olur_?

( işlemcide oc olduğunu da düşünürsek)

problem olmaz ayrıca ram ile kart ddr ı farklıdır istersen ddr20 ekran kartı bile takabilirsin
  • hd 5770 kullanamazsan gtx 260 hiç kullanamazsın kardeş.

ayrıca ekran kartı rami ile bellek ramini karışrıyorsun. ddr3 bellek rami ayrıdır, ekran kartı rami ayrı şeylerdir. ekran kartı slotu pci ex 16 olduktan sonra ddr3 veya ddr5 farketmez her türlü kullanablirsin.

benim tavsiyem de hem fiyatı, hem çektiği güç oranının azlığı hem de daha yeni bir teknoloji olduğu için hd5770. güç kaynağı bence yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40karakule40

bence gtx 260 al g force dan şaşma

Neye göre söylüyorsun bunu açıklarmısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.