merhaba arkadaşlar bu akşam yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum elimdeki sisteme uygun fiyat performans açısından tatminkar bir ekran kartı düşünüyorum fiyat ortalama 100 tl
Zuisudra arkadaşım sence ZOTAC 9500GT ile ancak Gta Vice City mi oynanır iyi bi düşün. işi bilen arkadaşlar yazarsa yanlış yönlendirme olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Zuisudra
100TL'lik ekran kartı ile ancak Gta Vice City oynarsın.
Sistem bileşenleri biraz eski, monitör max çözünürlük ve PSU gibi değerleri de bilmiyoruz... Giriş seviyesi ekran kartları gt240 veya HD5570 olabilir, mevcut ekran kartınız nedir? onu da yazarsanız belki yardımcı olur...
quote:
Orijinalden alıntı: serkankm
Zuisudra arkadaşım sence ZOTAC 9500GT ile ancak Gta Vice City mi oynanır iyi bi düşün. işi bilen arkadaşlar yazarsa yanlış yönlendirme olmaz.
Alıntıları Göster
hd4670 bu fiyata alabileceğim en iyi kart gibi görünüyor .teşekkür ederim guitarhero
quote:
hd4670 bu fiyata alabileceğim en iyi kart gibi görünüyor .teşekkür ederim guitarhero
Alıntıları Göster
monitörüm 23 inç 1920*1080 psu basit bir atx kasa ile gelenlerden
quote:
monitörüm 23 inç 1920*1080 psu basit bir atx kasa ile gelenlerden
Alıntıları Göster
4670 ile o çözünürlükte çok bir şey beklemeyin.Fakat bu fiyata alabileceğiniz en iyi karttır.Tabi bir seçenek daha var.5550 alıp çekirdek hızlarını 800mhz'ye hızaşırtırsanız 5670 seviyesinde bir performans elde edersiniz:
4670 ile o çözünürlükte çok bir şey beklemeyin.Fakat bu fiyata alabileceğiniz en iyi karttır.Tabi bir seçenek daha var.5550 alıp çekirdek hızlarını 800mhz'ye hızaşırtırsanız 5670 seviyesinde bir performans elde edersiniz:
Bencede eğer hız aşırtma yapılacaksa kesinlikle bunu öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero
Bencede eğer hız aşırtma yapılacaksa kesinlikle bunu öneririm.
Alıntıları Göster
bu konuda tecrübeli olduğunuzu tahmin edebiliyorum ama en son o/c yaptığımda 5 yıl önceydi :) bu kartı ciddi ciddi düşünüyorum . umarım o/c konusunda sıkıntı yaşamam bu arada o/c işleminde extra bi meknik işlem gerektiricekmi yoksa tamamen programlamı yapıyoruz
quote:
bu konuda tecrübeli olduğunuzu tahmin edebiliyorum ama en son o/c yaptığımda 5 yıl önceydi :) bu kartı ciddi ciddi düşünüyorum . umarım o/c konusunda sıkıntı yaşamam bu arada o/c işleminde extra bi meknik işlem gerektiricekmi yoksa tamamen programlamı yapıyoruz
Alıntıları Göster
kasadaki psu bu kart için yeterli olurmu . normal 60-70 tl ye alınmış bir kasa psu su sanırım 250-300 w
quote:
kasadaki psu bu kart için yeterli olurmu . normal 60-70 tl ye alınmış bir kasa psu su sanırım 250-300 w
Alıntıları Göster
PSU sorun çıkarmayacaktır muhtemelen. O.C. işi de sadece programla yapılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko
PSU sorun çıkarmayacaktır muhtemelen. O.C. işi de sadece programla yapılıyor.
Alıntıları Göster
psu da sorun çıkarmayacağına göre bu kartı alabilirim
quote:
psu da sorun çıkarmayacağına göre bu kartı alabilirim
Alıntıları Göster
ufak bi araştırma yaptım ve testlerde 9600 gt ve gt 240 gibi kartların 5500 le arasında fiyat olarak ortalama 40-50 farkı var ama performans olarak bu kartların hd 5550 nin 2 katı performansa sahip olduğunu gördüm sizce tercihim bu yöndemi olmalı. oyunlarda belirgin bir fark olurmu
quote:
ufak bi araştırma yaptım ve testlerde 9600 gt ve gt 240 gibi kartların 5500 le arasında fiyat olarak ortalama 40-50 farkı var ama performans olarak bu kartların hd 5550 nin 2 katı performansa sahip olduğunu gördüm sizce tercihim bu yöndemi olmalı. oyunlarda belirgin bir fark olurmu
Alıntıları Göster
bütçeniz varsa powerinizi değiştirn en az 400 wattlık power alın kalan paranızla 2 nci el 3870 veya 8800gt alın çoğu oyunları daha iyi oynarsınız
quote:
Alıntıları Göster
VALLA 9500 GT AL DERİM ÇÜNKÜ ARKADAŞ 9500 GT LEN STARCRAF ASSASIN CRED GİBİ OYUNLARI 1600 X1050 DE OYNU YODU AMA HEPSİNDE DEĞİL AMA OYUNLARI % 30 U GİBİ Bİ ORANLA SON ÇÖNÜRLÜK (1600 X 1050)OYNARSIN DİĞERLERİNİDE BİRAZ AYAR KISIP OYNARSIN 1400X..
quote:
Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı
VALLA 9500 GT AL DERİM ÇÜNKÜ ARKADAŞ 9500 GT LEN STARCRAF ASSASIN CRED GİBİ OYUNLARI 1600 X1050 DE OYNU YODU AMA HEPSİNDE DEĞİL AMA OYUNLARI % 30 U GİBİ Bİ ORANLA SON ÇÖNÜRLÜK (1600 X 1050)OYNARSIN DİĞERLERİNİDE BİRAZ AYAR KISIP OYNARSIN 1400X..
ewt gerçekten f/p olarak çok iyi görünüyo bu fiyata 9600 gt peki bu kartı 8800gt 3870 5500 gt240 la kıyaslarsak sıralama ne şekilde olur yani alınabilir en iyi f/p ürünü sizce nedir 9600gt = 107 tl olarak düşünüldüğünde bana oldukça cazip geldi sizce ne almalıyım
quote:
ewt gerçekten f/p olarak çok iyi görünüyo bu fiyata 9600 gt peki bu kartı 8800gt 3870 5500 gt240 la kıyaslarsak sıralama ne şekilde olur yani alınabilir en iyi f/p ürünü sizce nedir 9600gt = 107 tl olarak düşünüldüğünde bana oldukça cazip geldi sizce ne almalıyım
Alıntıları Göster
düzeltiyorum 107 tl olan kart 9500 gt 9500 gt ile 9600 gt arasında farkedilir bir performans farkı varmıdır
quote:
düzeltiyorum 107 tl olan kart 9500 gt 9500 gt ile 9600 gt arasında farkedilir bir performans farkı varmıdır
kesinlikle var
bence butce durumunda bı degısıklık olursa sağlam bır psu ve 9800 gt sizi gayet tatmınkar sekılde pcnızın basında tutacaktır