merhaba arkadaşlar sistemi ufak ufak yükseltiyorum sağdan soldan bulduğum parçalar ile ortaya cıkan sistemi paylaşıyorum
işlemci : i3 6100 anakart : msi z270 sli plus ekran kartı: rx580 4 gb ram: corsair 8gb psu fsp 700w ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ayrıca aşşagıda paylaşacagım zahmet olmazsa eski sistem için fiyat belirlerseniz. eski sistemden kalan parçaları satıp F/P bir işlemci almak istiyorum sizce hangi işlemci gider üstteki sisteme? bir sorum daha olacak ram 8gb olması perfonmansı çok etkiler mi ?
işlemci: i3 6100-
www.vatanbilgisayar.com
Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
8-9 nesil için güncelleme yapsaydın. e.kartı haricinde değişen birşey olmamış.
forvet09
kullanıcısına yanıt
malesef hocam taksitle vs arkadastan derken en fazla bu kadar oldu gözüm yüksekte değil idare etsin yeter: şu eski sistemi satabilirsem zamanla daha eklemeler olurda cok büyük değişiklikler sanmam yani bu arada monitör viewsonic 144 hz bilmem bir etkisi olur mu işlemci seçimine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme