Şimdi Ara

Bu sisteme uygun ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki makinaya bir ekran kartı ve tavsiyeler doğrultusunda gerek varsa eğer, +4gb ram daha almayı düşünüyorum.

AMD Athlon II X4 645 3.1
    Asrock n68 vs3 ucc anakart
    4 Gb ddr3 ram 1333mhz
    20" fujitsu lcd

Aslında pek fazla oyun oynayan biri değilim ama arada bir gta 4,5 oynayabilirim.
    Bu sisteme 100-200 tl arasında bir ekran kartı almayı düşünüyorum, tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.
    Bilgisayar hız olarak şuan bana yeterli geliyor, ama 4gb daha ram eklesem daha rahat çalışır mı ?
    Ayrıca kasayla birlikte gelen 240w bir powershuppy var bunu da değiştirmeye gerke varmı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Bence Powerdupply baya düşük yoksa bir.iki güzel modeli öneririm.oyun içinmi olcak hocam gündelik iş içinmi

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11191-39-20g-hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71738

Şuana bakın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufigit -- 4 Mart 2014; 12:19:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam powerspy yok, onuda almam gerekicek. Tavsiyeniz varsa bakayım.

Kullanım amacı aslında genelde gündelik, ama arada bir oyun oynuyorum. Bazende corel, phosto shop çalıştırıyorum ama bu programlarda şuan sıkıntı yok.
    Bu arada 100-200 tl ekran kartı için ayırdığım bütçe, powerspy ve ram hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokonella -- 4 Mart 2014; 12:25:05 >
  • Xfx hd 6850 (çift fan) - Bf4 high de oynatır.
    Psu olarak n11.com 750 w ocz bronze var 170 lira
    Ram keyfin bilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 170 liralık powerspy biraz abartı gelmez mi acaba? 450w falan alsam yeterli olmaz mı bu sisteme ? Kasada işlemci dışında 1 tane fan var.
  • 100 tl ye 500 watt psu al . 110 tl ye falanda hd5750 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.