Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ilk defa win7 kullanacagım
ram 2 gb olduğundan 32- bit bir windows 7 kurman daha iyi olur, zaten 64 bit windows un da şu an için özelliklerinin artılarının kullanıldığı pek söylenemez, sonuç olarak windows 7 professional 32-bit veya windows 7 ultimate 32-bit ten birini yükleyebilirsin
Ultimate 32
win 7 home premium 32 bit
bence de 32 bit sürümlerinden istediğini kurabilirsin.tavsiye:ultimate veya professional (ikisi arasında bitlocker desteğinden başka bi fark yok.)
Windows 7 Home Premium 32 Bit, ultimatedeki fazlalıklarla boğuşmaya gerek yok. Adet yerine gelsin
arkadaşlar konu açmam yetkisi olmadığı için buraya yazıyorum benim asus laptopum var ve laptop windows 7 orjinal lisanslıydı ancak şu programı indirikten sonra https://secure.logmein.com/us/products/backup/?wt.srch=1&utpk=windows%20backup%20software&originid=5092&destination=/US/products/backup/ lütfen linkine bakın bilgisayarı yeniden başlattım ve sağ alt köşede windows 7 sınama modu 7600 diye bir yazı çıktı sistemi geri yükledim olmadı pc yi yeniden başlattım olmadı şimdi bir daha lisansı nereden etkinleştirebilirim veya bu soruna nasıl çözüm bulabilrim teşekkür ederim.