Hocam işlemciyi 3.0ghz'e çekebilirseniz iyi olur, anakartın o.c kapasitesi gayet iyi, işlemciyi de zamanında 3.6ghz'e kadar kullanmıştım...
Ekran kartına gelince de 2.el HD5770 almanız daha iyi olurdu, özel soğutmalı modelleri 130-140 TL civarına forumda bulunuyor.
5770 konusunda haklısınız. Lakin 9800GT'yi çok uygun bir fiyata aldık. Hem de benim ufaklık Nvidia'ci sevdiremedim Ati'yi bir türlü :))
Anlıyorum hocama bu tür takıntılar ancak kişiye zarar verir, fiyata göre en iyi ürün ne ise onu almak lazım burada ayrım yapmak bir fayda sağlamaz, HD5770 gibi bir kart ile gayet iyi oyun performansı alırdınız, sağlık olsun artık
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Anlıyorum hocama bu tür takıntılar ancak kişiye zarar verir, fiyata göre en iyi ürün ne ise onu almak lazım burada ayrım yapmak bir fayda sağlamaz, HD5770 gibi bir kart ile gayet iyi oyun performansı alırdınız, sağlık olsun artık
Güncel ve iyi bir kart. Fakat 9800GT'nin 256 bit oluşu hiç mi avantaj sağlamaz 5770'e göre. Oynadığı oyunlar zaten DirectX 9 ve 10
Güncel ve iyi bir kart. Fakat 9800GT'nin 256 bit oluşu hiç mi avantaj sağlamaz 5770'e göre. Oynadığı oyunlar zaten DirectX 9 ve 10
kardeşim bence sen haklısın sonuçta 9800GT 256 bit 5770 128 bit hem Nvidia intellerle daha uyumlu ATİ ise AMD ile daha uyumlu çalışyor, bence ekran kartından bir yana hiç bir sıkıntı duymayacaksn. HAYRLI LSUN BU ARADA
quote:
Orijinalden alıntı: okan6464
quote:
Orijinalden alıntı: ABITMania
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
kardeşim bence sen haklısın sonuçta 9800GT 256 bit 5770 128 bit hem Nvidia intellerle daha uyumlu ATİ ise AMD ile daha uyumlu çalışyor, bence ekran kartından bir yana hiç bir sıkıntı duymayacaksn. HAYRLI LSUN BU ARADA
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme