Şimdi Ara

Bu sistemi alacağım galiba. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın beyler. Bu sistemi almayı düşünüyorum ama İşlemci- Anakart- Ekran Kartı uyumu ne kadar olur? Birlikte tam verimle çalışırlar mı? Ayrıca daha ucuz ve daha iyi parçalar koyabilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlooDusT -- 26 Mayıs 2014; 10:56:39 >

• BlooDusT kullanıcısına yanıt
    Dilimde tuy bitti diye diye tekrar soyluyorum r280 alin 2gb ileriye donuk degil bellege oynuyor oyun firmalari ayrica i5 alicaksan carpan kilidi olmasin ki en azindan ileride ekran karti yuzunden sistem degistirmeyesin. Tavsiyem oyun oynamayi seviyorsan fx 8350al anakartida 225lira civari msi asus gigabyte firmalarinin birinden al artan tum parayi ekran kartina yatir vede kasa bence gereksiz derecede pahalli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

Dilimde tuy bitti diye diye tekrar soyluyorum r280 alin 2gb ileriye donuk degil bellege oynuyor oyun firmalari ayrica i5 alicaksan carpan kilidi olmasin ki en azindan ileride ekran karti yuzunden sistem degistirmeyesin. Tavsiyem oyun oynamayi seviyorsan fx 8350al anakartida 225lira civari msi asus gigabyte firmalarinin birinden al artan tum parayi ekran kartina yatir vede kasa bence gereksiz derecede pahalli

Yorumun için teşekkür ederim. Peki hocam bana önerebileceğin PSUlu bir kasa var mı ?
  • BlooDusT kullanıcısına yanıt
    İmzamda kullandigim kasayi 284liraya almistim bulabilirsen tavsiye ederim suan 330lira civaridir biraz arastir hizli alda vardir. Eger daha uygun sistem istersen ayni oyun persormansini alabilecegin amd toplayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDusT

Günaydın beyler. Bu sistemi almayı düşünüyorum ama İşlemci- Anakart- Ekran Kartı uyumu ne kadar olur? Birlikte tam verimle çalışırlar mı? Ayrıca daha ucuz ve daha iyi parçalar koyabilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum

hafta sonu indirim varken şunları alabilirsiniz

intel i5 4440
    asus h97m plus
    gskill 8 gb 1600 cl9
    sapphire r9 280 3gb
    samsung 120gb evo
    1 tb wd yada seagate hdd
    asus dvd rw
    corsair 300r 600w yada zalman z3 plus + corsair vs650 psu

h97 cipset alin anakarti intel alacaksaniz
    broadwell islemci de kullanma şansınız olur böylelikle ve sata express vb yeni zamazingo teknolojilerinizde olmus olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartını r280 alman daha mantıklı olur. genel olarak sistem iyi.
    oyun odaklı kuruyorsan hyperx ssd yerine kingston v300'ün 240 gb ssd alman daha mantıklı olur çünkü oyun / günlük kullanım noktasında performans farkı çok yüksek olmuyor.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    hocam alacağın kasa bu sisteme göre çok pahalı olmuş , daha uygun fiyatlı bi kasa bak sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.