Şimdi Ara

Bu Sistemi Alıcamda Gta 4 Felan Oynanır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : AMD Fx x8 8320 Soket Am3+ 3.5 GHZ 16mb Cache 32nm

Ekran Kartı : Powercolor HD 7850 PCS+GDDR5 2GB 256bit AMD Radeon dx11

Harddisk : Seagate 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64mb Cache 7200Rpm

Ram : 8gb (2x4gb)

Açar mı Ona Göre Alıcam Kaseti 28TL Boşa Vermeyim parayı

İşletim Sistemim : Windows XP Adam Windows 7 Ultimate daha iyi dedi ama Ben XP Tercih Ettim Sorun O

• Windows 7 Ultimate yükle
    böyle sisteme ne xp si yav...
    gta 4 ün canına okur
  • O sisteme xp biraz saçma olmuş normal şartlarda gta 4 ü rahat oynatır ancak gta 4 cok sorunlu bir oyun sağı solu belli olmuyor.
  • Gta IV'ü açmak ne demek , uçurur resmen.
  • Saçma soru olmuş açar tabi ama xp dahada saçma olmuş win 7 ultimate yükle arkadaşın dediği gibi
  • Kardeşim ben 3 gb ddr2 ram 1 gb 128 bit gt430 ekran kartı intel core 2 duo e8400 işlemciyle gta 4'ü medium-high de 1.7 patch ile multiplayer dahil kasmadan oynuyorum,senin sorun biraz değil bayağı saçma.Crysis 3 hariç tüm oyunları en az low-medium'da oynuyorum.
  • evet arkadaşlar öneririm 1.900 e toplattım ve süper en yüksek ayarlarda oynuyorum hemde gta 4 felan ohhoo soğutucu felanda var tabiki ama gerçekten süper Xp değiştirdim Windows 7 Ultimate yaptım Herkese teşekkür ederim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 hafta önce açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoProßLem

evet arkadaşlar öneririm 1.900 e toplattım ve süper en yüksek ayarlarda oynuyorum hemde gta 4 felan ohhoo soğutucu felanda var tabiki ama gerçekten süper Xp değiştirdim Windows 7 Ultimate yaptım Herkese teşekkür ederim....

Güle güle kullanın
  • gta ıv mü senin bu sistemin açamayacağı oyun yok şu an 5 yıl daha gider rahat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.