Açar mı Ona Göre Alıcam Kaseti 28TL Boşa Vermeyim parayı
İşletim Sistemim : Windows XP Adam Windows 7 Ultimate daha iyi dedi ama Ben XP Tercih Ettim Sorun O
Windows 7 Ultimate yükle böyle sisteme ne xp si yav... gta 4 ün canına okur
O sisteme xp biraz saçma olmuş normal şartlarda gta 4 ü rahat oynatır ancak gta 4 cok sorunlu bir oyun sağı solu belli olmuyor.
Gta IV'ü açmak ne demek , uçurur resmen.
Saçma soru olmuş açar tabi ama xp dahada saçma olmuş win 7 ultimate yükle arkadaşın dediği gibi
Kardeşim ben 3 gb ddr2 ram 1 gb 128 bit gt430 ekran kartı intel core 2 duo e8400 işlemciyle gta 4'ü medium-high de 1.7 patch ile multiplayer dahil kasmadan oynuyorum,senin sorun biraz değil bayağı saçma.Crysis 3 hariç tüm oyunları en az low-medium'da oynuyorum.
evet arkadaşlar öneririm 1.900 e toplattım ve süper en yüksek ayarlarda oynuyorum hemde gta 4 felan ohhoo soğutucu felanda var tabiki ama gerçekten süper Xp değiştirdim Windows 7 Ultimate yaptım Herkese teşekkür ederim....
evet arkadaşlar öneririm 1.900 e toplattım ve süper en yüksek ayarlarda oynuyorum hemde gta 4 felan ohhoo soğutucu felanda var tabiki ama gerçekten süper Xp değiştirdim Windows 7 Ultimate yaptım Herkese teşekkür ederim....
Güle güle kullanın
gta ıv mü senin bu sistemin açamayacağı oyun yok şu an 5 yıl daha gider rahat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme