Şimdi Ara

Bu sistemi kurtarabilir miyiz ?? Üniversite için gerekli Planetside açacak şekilde toparlasak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu benim sistemim RAM 4 GB eski. Bir tanesi bozuk . Ekleme çıkarma yaparsak kurtarabilir miyim ekran kartı 6570 ??

Bi el atın zamanında 1750 tlye almıştım casperdan...

Bu sistemi kurtarabilir miyiz ?? Üniversite için gerekli Planetside açacak şekilde toparlasak ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Mami -- 5 Ağustos 2017; 17:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart yandı ekran kartı yandı değisşti anakart ikinci el aldım 30 tlye bu sistemi yeniden dizmek istiyorum yardımcı olur musunuz ...

• Kaldır çöpe at.2k ve üstü para biriktir adam gibi sistem önerelim.
  • Crysis 3 ü orta ayarlarda rahat açyom ':)) ünide 2k güzel para :'))

• Chrome acarken kasar hocam bu :)

• Planetside 2 için minimum 6gb ram gerekiyormuş sistem gereksinimlerine baktım, o anakart maksimum 4GB destekliyor olmaz yani. Onun dışında çok kötü bir sistem değil ekran kartını yükseltirseniz hala gideri var ama ekran kartı alacaksanız güç kaynağı da önemli 12v+ kanalından verebildiği güce göre düşükse onun da değişmesi lazım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.