core 2 duo E6300 asus x 1600pro 512mb 1gb kingston 667mhz asus p5b anakart 160 gb samsung sata2 asus ta 951 300w
bu sisteme hiç bi ek müdahale yapmadan, yüklenmeden 3dmark05 ten 4245 aldım sanırım düşük bi skor bunun nedeni ne olabilir performansı nası arttırabilirim?
kafayı yicem yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
sıcaklık nedir
asus AI suite göre cpu 37 system 35
daha napıcakki normal skor
:S benzer sistemle çok daha yüksek yapanları gördüm performansı artırmak için bikaç öneri verebilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: rerod
:S benzer sistemle çok daha yüksek yapanları gördüm performansı artırmak için bikaç öneri verebilirmisin
oc
5000 i rahat geçersin oc ile , cpu yu en az 3ghz vga yıda biraz zorladın mı çok rahat 5000 gelir ... nası oc yapıcam deme , arama bölümünden p5b yaz bir sürü başlık var
skor normal lakin oc yapıcaksan o psu ile sorun çıkabilir
arkadaşımdada aynı sistem var o da aynı sayılır .
teşekkürler bu kasayla kesinlikle oc düşünmüyorum
oc yapmadan da bu kasanın prob çıkarma olasılığı varmı?(yüksek/düşük)?
valla bende amd 3200 gigabyte k8nf*9 varken ve aynı ekran kartı ile 4400 civarı bişe gormustum senin bunu rahat rahat gecmen lazım biraz oc yaparsan cokdaha iyisini yaparsın
o kart ile puan normal gözüküyor
kesinlikle normal oc ile dahada hoş olur
bu sisteme bitane power supply alacaksin... bu aletin gereksinimi 450 watt... 1 sene sonrasini da dusunursen eder sana 500 watt...
aynı ekran akrtını bende kullanıyorum berbat bır kart en kısa zamanda kurtulmak lazım ıstedıgın kadar o/c yap bana mısın demez bu meret
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme