Şimdi Ara

Bu sistemle Oyun oynanır mı??????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bi bilgisayar alacak ve bilgisayarın bildiğim özellikleri şunlar:
    Amd semtrom 64
    512 ram
    Ekran kartı onboard mıss...
    Acaba bu sistemde NFS Carbon ve Fifa 2007 oynanır mı??
    Ben çok zor dedim ama bide size sorim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph35 -- 14 Şubat 2007; 23:52:18 >

• Kasmazmı?
  • dostum ekran kartı onboard ise carbon oynaması hayalden öteye gitmez, Silent hill:The room , resident evil 4 vb.. oyunları da oynatmaz...
    Vertex shader desteği yok...
    Ayrıca birçok oyun Ati veya nvidia desteği istiyo...
    Tavsiyem düşükte olsa paylaşımsız bi ekran kartı almanız
  • digerleri iyide dostum hiç bir zaman onboard ekran kartı alma yani vestelden alma vestel hep onboard ekran kartılı bilisayar satıyo git en az bi 6200 ekran kartı al paran yoksa fx5200 de alabilirsin..
  • ekran kartı on boardsa zor onla hiç bi oyunu dogru düzgün oynayamassın (mayın tarlası hariç )
  • Ram falan idare eder ama ekran kartı için çekini at ouutt derim.
  • üzgünüm ..Düşünme bile ...Onboard ekran kartlarının çok düşük 3D performansı var...Bence ucuzda olsa harici bir ekran kartı alman lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sems

dostum ekran kartı onboard ise carbon oynaması hayalden öteye gitmez, Silent hill:The room , resident evil 4 vb.. oyunları da oynatmaz...
    Vertex shader desteği yok...
    Ayrıca birçok oyun Ati veya nvidia desteği istiyo...
    Tavsiyem düşükte olsa paylaşımsız bi ekran kartı almanız

cevap budur
  • ram filna iyi ama ekran kartı başını çok ağrıtır ekran kartını değiştir işlemciyi bilmiyorum fakat intel kullanmanı öneririm eğer tabi paran varsa bi extreme alırsın paşa paşa oynarsın
  • oynayamazsın
  • Eywallah saolun arkadşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joseph35

Eywallah saolun arkadşlar..

önemli deel
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

Orjinalden alıntı: Joseph35

Eywallah saolun arkadşlar..

önemli deel

Np yani önemli deilHer zaman bekleriz..

• quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Aslında RAM de yeni çıkan oyunlar için yeterli sayılmaz. Mesela ben 512MB RAM ile NWN2'yi rahat oynayamıyorum tüm ayarları en düşüğe getirmeme rağmen. Yani son çıkan oyunları oynamak istiyorsan RAM'i de biraz arttırmalısın. ;) FIFA 2007 çalışır sanıyorum ama arkadaşların dediği gibi NFS: Carbon ekran kartı yüzünden çalışmaz.

FIFA 07 benim sistemde bile çalışıyo kesin çalışırda diğerleri hayalleri bile zorluyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.