Şimdi Ara

Bu site bu test araçlarını nereden buluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

o..mobil.com.tr isimli sitenin hız ve fren testi yaptığı normal ve lüks sınıf 2012 model araçları nereden buldukları hususunda bilgisi olan varmı acaba?

Test esnasında (bilhassa fren testi) araçlar ciddi hırpalandığından kimse aracını test için bu şekilde kullandırmaz diye düşnüyorum. (Misal ben kesin vermem.)

Açıkçası benim aklıma araçların günlük kiralık olabileceği ihtimalinden başka birşey gelmiyor. (Videolarda plakalarda açık.)

Başka bir fikri olan varmı acaba ?

Saygılar ..

• Bazi araclar reklam ve pazarlama gideri olarak birkac araci bu tarz kullanimlar icin ( musterilere test surusu, meydanlarda sergilemek, bu tarz programlara vermek) arac ayirir. Bu arac da pazarlama icin kullanilan arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bazi araclar reklam ve pazarlama gideri olarak birkac araci bu tarz kullanimlar icin ( musterilere test surusu, meydanlarda sergilemek, bu tarz programlara vermek) arac ayirir. Bu arac da pazarlama icin kullanilan arac

Videoları izleyin durum öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantastic Light -- 7 Mart 2013; 8:35:08 >
  • kimse benim kendi arabama yaptıgım eziyeti yapmıyordur herhalde... her trafiğe çıkışımda fren ve viraj testine tabi tutuluyor garibim = ) ben şahsen arabamı vermem ama oradaki teste arabamla katılırım sıkıntı olmaz yani...

şaka bi yana böyle şeylerde araçların ön düzen vs bozulacaksa yapmasınlar o arabaları zaten öyle bişeyde olmaz silgimi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

kimse benim kendi arabama yaptıgım eziyeti yapmıyordur herhalde... her trafiğe çıkışımda fren ve viraj testine tabi tutuluyor garibim = ) ben şahsen arabamı vermem ama oradaki teste arabamla katılırım sıkıntı olmaz yani...

şaka bi yana böyle şeylerde araçların ön düzen vs bozulacaksa yapmasınlar o arabaları zaten öyle bişeyde olmaz silgimi bu ?

Videoları izledinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

kimse benim kendi arabama yaptıgım eziyeti yapmıyordur herhalde... her trafiğe çıkışımda fren ve viraj testine tabi tutuluyor garibim = ) ben şahsen arabamı vermem ama oradaki teste arabamla katılırım sıkıntı olmaz yani...

Videoları izledinizmi?

ben videoları izledimde siz benim araba kullanmamı izlediniz mi = )
  • quote:

quote:

quote:

Videoları izledinizmi?

ben videoları izledimde siz benim araba kullanmamı izlediniz mi = )

Ben yinede bu tip araçları böyle kullansınlar diye vereceklerini hiç zannetmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kiralamışlardır Sakin :)
  • quote:

Selam arkadaşlar,

o..mobil.com.tr isimli sitenin hız ve fren testi yaptığı normal ve lüks sınıf 2012 model araçları nereden buldukları hususunda bilgisi olan varmı acaba?

Test esnasında (bilhassa fren testi) araçlar ciddi hırpalandığından kimse aracını test için bu şekilde kullandırmaz diye düşnüyorum. (Misal ben kesin vermem.)

Açıkçası benim aklıma araçların günlük kiralık olabileceği ihtimalinden başka birşey gelmiyor. (Videolarda plakalarda açık.)

Başka bir fikri olan varmı acaba ?

Saygılar ..

Fren testinde araba neden ciddi sekilde hirpalansin? Bunun teknik bir aciklamasi var mi? Yok öyleyse ciddi bir yipranmada yok. Hic mi sert fren yapmiyorsunuz aracinizla?

• arabanın testleri zaten yapılmış ve yazıyor bunlar neden hala test yapıyorlar anlamıyoum. Yol puturlu olur yer ıslak olur, hava ısısı farklı olur vs. değişir fren mesafesi vs.

Tüketim testi bile yapsalar her aracı aynı guzergahta aynı hava sartlarında kullanmaları gerekiyor. Bence sacma bu tip testler amatörce geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.