Şimdi Ara

Bu Site İnsanları Zehirleyen Bir Site.Nedenmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz nasıl insansınızki gençlerin bol olduğu gençliğin verdiği bunalımda olanı var aklı yarım olanı var.Sıkıntılı olan var.Sizin gibi yöneticiler olduğu sürece bir cacık olmaz BU FORUMDAN.Gün'ün olduğu günlerden beri yer yer takip eden biriydim.Okulum nedeniyle forum ve benzeri nedenlerinden dolayı giremiyordum.Böyle bir forum görmedim kardeşim ben bu nedir.Birileri kova yapalım benzeri konular açana ban yok konusu silinmiyor.Zararlı konularda konu açanın konusu silinmez.Siyasi yada dini konu olunca silin.SİZLER İNSANLARI KÖTÜYE SÜRÜKLEME ÜZERİNE TALİMAT ALDINIZ SANIRIM.Adamın teki ACI CEKMEDEN NASIL İNTİHAR EDİLİR YAZMIŞ sizde silmiyorsunuz.

SİZ BİRİLERİNİ YÖNLENDİRMEYEMİ ÇALISIYORSUNUZ.AMACINIZ NEDİR AÇIKÇA BELİRTİNDE BİLELİM YÖNETİCİLER.

• Mi ayri yazilir Okuyan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Mi ayri yazilir Okuyan var mi?

Var kardeşim. Fenerbahçenin durumunu anlatıyor.
  • Birisi didn't read lol gifini koysun
  • DOKTORMUSUN GARDAŞ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Birisi didn't read lol gifini koysun

/>

Konuya gelecek olursak konunu silinmesi için şikayet edilmesi gerekiyor. Yöneticilere suç yıkmak doğru değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış tespit forumdaki bazı üyeler konuları şikayet etmeyi çok severler din konularını ve atatürk ile alakalı konuları şikayet etmeyi çok severler. Ama dediğin gibi komik gelen acı çekmeden nasıl intihar ederim v.b gibi komik gelen ve eğlendiren konuları şikayet etmezler dolayısı ile konular silinmez.
  • forum moka sardi cogu kisi olayin farkinda onemli olan cozum
    cozum var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Yanlış tespit forumdaki bazı üyeler konuları şikayet etmeyi çok severler din konularını ve atatürk ile alakalı konuları şikayet etmeyi çok severler. Ama dediğin gibi komik gelen acı çekmeden nasıl intihar ederim v.b gibi komik gelen ve eğlendiren konuları şikayet etmezler dolayısı ile konular silinmez.

Forum yöneticisinin görevi biri şikayet edince başlamaz.Bir konu açıldığından itibaren başlar.Bir genç gidip intihar ederse bunun sorumlusu ahmet mehmet olmaz sitenin sahibi olur.Böyle birşey olmaz kardeşim yapılan yönlendirmedir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

/>

Bu arkadaşı şikayet etsem rahat 4 gün yer şimdi değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

quote:

Orijinalden alıntı: Omq

/>

Bu arkadaşı şikayet etsem rahat 4 gün yer şimdi değil mi

Belki sen yersin burası dh çünkü. ne çıkacağını bilemezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.