Şimdi Ara

bu site yüzünden kafam karıştı yardımmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 45-50 bin arası araç almayı düşünüyorum fakat bu site yüzünden karar veremedim hangi markayı araştırsam illa bişe çıkıyor. yorumlar yüzünden kafam çok karıştı. aradığım öncelikli dizel. olmazsa çok az yakan benzinli. 2011 model almayı düşünüyorum bayilerin elinde kalmış arabalardan yada test arabası önceliğim olcak. bunlar olmazsa sıfır yada ikinci el almak zorundayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• 2011 araç bulabilmekte baya zor iş
  • Megane ...
  • sakın gidip jettaya golf yada poloya verme o parayı. git verdiğin parayı hakeden bi araç al. honda al opel al ama sakın vw alma. sonra çok ağlarsn burda...
  • honda civic elegance otomatik düşünürseniz 49 lira bide lpg atarsınız olur biter
  • Madem bu sitedeki kullanicilarin yazilari yuzunden kafaniz karisti ne diye bu sitedeki kullanicilarin yazilarinin ongorusu ile araba almaya calisiyorsunuz?
  • net bir cevap çıkar diye düşündüm. ilk aracımı bu site sayesinde aldım. tekrar sormakta fayda var
  • hocam kendi aklınız yok mu sizin? başkalarını değil, kendinizi dinleyin...
  • PEUGEOT 308 CİTROEN C4 fransız takıntın yoksa bunları incele varsa fiat bravo kia ceed oldukça iyi seçenekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

sakın gidip jettaya golf yada poloya verme o parayı. git verdiğin parayı hakeden bi araç al. honda al opel al ama sakın vw alma. sonra çok ağlarsn burda...

Parasını hak etmese ne olucak ? Minimum zararla satılan araba yine VW neden ağlasın adam. En fazla sahibinden'e galeride yok bende var diye ilan açar.

Bu sitede genel olarak insanlar fanatiktir ya da yukarıda görüldüğü gibi markanın düşmanıdır. Test ederek kendi kararını ver. Ama gidip 2011 olucak diye test aracı falan alma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukanyamtar

net bir cevap çıkar diye düşündüm. ilk aracımı bu site sayesinde aldım. tekrar sormakta fayda var

2. el chevrolet epicada bakalbilrsiniz parasini sonuna kadar hak eden bir arac yok yok
  • En iyisi şehirde bulunan bütün araç satıcılarından randevu iste gönül rahatlığıyla araçları kıyaslayıp al. Golf,C4,jetta,astra,308 bunlar test edip kıyaslamaya değecek araçlar...
  • Auidi A3 alabilrsin o fiyata
  • benim 50binim olucak sorarmiyim gider bi sirocco alırım spor araba alıcak olsam veya giderim skoda superb alabilirim aile aracı arıyosam C segment standart bir araba arıyorsam dizel golf alırım araba isteyene çok sıfır takıntın yoksa o fiyata varya dünyaları alırsın 0ı 60 lira olan aracın 3000 5000 kmdeki halini 53 55 liraya kapatırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.