Bildirim
Bu skype yi kullanan var mı ya!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Msn + icq gibi bir chat programı telefon kalitesinde ses ve
üye arama gibi özellikleri var ama sadece online olan
üyeleri arayabilirsin -
Ya şimdi kurdum gerçekten çok güzelmiş, tanımadığım birisini aradım benimle aynı ismi taşıyan bana manyak mısın dedi Ama çok iyi geliyordu sesi -
Topic açacağına bana sorsana msn'den neden uğraşıyorsun, kullanıcı adını söyle ekleyeyim seni listeye iyi yapmışsın skype kullanmaya başlamakla... -
sapıklar dadanmaya başlayınca nasılmış o zaman karar verin bizim arkadaşa nonoşlar dadanmıştı ne komikti yaa -
skype yi benden iyi kimse bilemez onun yüzünden gece uyku hayatım mahvolmuştu sen neyi öğrenmek istiyosun canım kardeşim benim -
Böyle yapmazdı _PRINCESS_ ama sanırım PMUKPRENSES'e kızıp gitmiş, msn'de online ama forumda yok... -
interneteniz yavaşssa interneti kasıyor ama skype
-
ben çok iyi kullanırım. geçen çıktım düzlüğe, yol da asfalt, bastıkça basıyom bastıkça basıyom... ıyykk irencim ya -
bende randımanlı çalışmadı -
micwittman@hotmail.com ekleyebilir mşinizi beni msne sorularım olcaktı. isteyen herkes de ekleyebilir geyik ve türü şaka komiklik eğlence için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X