Şimdi Ara

Bu sorunu bulmama yardım PSU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    * Pc power tuşuna bastığım zaman ekran gelmiyor ama kasada güç var fanlar dönüyor
    * Bazen pc 3-5 power tuşu zorlamam ile açılıyor, bazen hiç ekran gelmiyor açılmıyor
    * Sorunu kendi yöntemlerimle minimuma indirmek için; ram slotlarını söktüm, hard diskleri söktüm fakat fayda yok
    * Elimde şu an sadece psu kaynaklı bir delil var, psu yetersiz olabilir mi? ocz 600 bronz serisi, 7-8 senelik
    * Ekran kartım 1060ti, 12gb ram, Sıvı soğutmam, 2 hdd, 1 ssd bulunuyor, 6 tanede fan çalışmakta, sorun sizce psu'dan mıdır?

• PSU'dan gibi geliyor bana da. Benimkisinin de miladı dolduğunda böyle yapmıştı. Bir kaç açılışta kere siyah ekran görünür ardından Windows'a geçer ancak ufak bir ekran kartı ile zorlama da restart verirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 8 Ocak 2020; 3:47:49 >
  • Slm öncelikle işlemci ram ve ekran kartını kontrol sonra psu eğer bulabilirseniz farklı işlemci farklı ram farkli ekran kartı ve psu ile deneyin

Psu yetersiz mı yazmissiniz ama bilgisayar açılırken yeterli oyun oynarken tam yükte yeterlimi ona bakmanız lazim şu siteden psu hesaplayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 9 Ocak 2020; 2:51:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• power sup'tan olmadığı kanısına vardık, şuan büyük şüpheli anakart gibi hocam, pc kendi keyfine göre açıyor yani ekran keyfine göre geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.