Şimdi Ara

bu sorunu çözse çözse dh'dekiler çözer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette araştırdım kel alaka şeyler yazıyolar arkadaşlar yardımınız lazım şimdi benim 2-3 belki 4 yıllık ber anakartım var elimde bunu yeni aldım elime(bayadır yatıyodu) ilk başta çalıştırmaya başardım ama sistem kurulu olmadığı için hiç bişey açamadım aradan 1 ay kadar süre geçti(hiç bişi olmayın haliyle fişi çekmek zorunda kalıyorum üstünde power tuşu bile yok düz kontakla çalışrıyorum hep ) arkadaşlar bugün yine çalıştırmak istedim kasayı fişi taktım anakartın lambası yandı aldım elime tornavidayı düz kontağı yaptım ama bi sıkıntı vardı oda ekran gelmiyor aklıma hiç bişi gelmiyor anakartın kendi vga girişine taktım olmadı,ekran kartının kine taktım yine olmadı(bunun çalışıp çalışmadığından emin değilim) onun dışında ram'i söktüm başka bi porta taktım işlemciyi bile söküp tekrar çıkarttım yok olmuyor arkadaşlar bi akıl verin bana çalışan alet niye bozulur ancak dediğim gibi kapatamadığım için fişi çekiyordum hep acaba ondan mı oldu

• arkadaşlar böle bir sorunu olan varsa ben bios un altında bir jumper olduğunu farkettim onu çıkarınca açıldı bilgisayar
  • Anakarta speaker takıp ramleri işlemcileri söküp açmaya çalışın ötecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Anakarta speaker takıp ramleri işlemcileri söküp açmaya çalışın ötecek mi?

sorunu çözdüm hocam ayrıca umarım dalga geçmiyorsunuzdur geçiyorsanızda pek umrumda değil zaten tek sıkıntı şu anda mavi ekran verdi pc format atçaz bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Anakarta speaker takıp ramleri işlemcileri söküp açmaya çalışın ötecek mi?

sorunu çözdüm hocam ayrıca umarım dalga geçmiyorsunuzdur geçiyorsanızda pek umrumda değil zaten tek sıkıntı şu anda mavi ekran verdi pc format atçaz bide

Dalga geçiyor gibi mi gözüküyordum?

• Eleman yaş max 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaporıx

Eleman yaş max 16

evet arkadaşım 16 yaşındayım bi sorunum vardı geldim konu açtım çok mu komik bişey söyledim söleyinde bari bende bileyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece düzgün konussan yeterli yaşına takılmaz kimse saçmalamayınca. Yukarıdaki arkadas gayet akıllıca birşey şöylemiş ramleri cıkar anakart bipleyecekmi demiş.
    sen cıkmıssın adam değişik diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 20 Temmuz 2013; 7:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

sadece düzgün konussan yeterli yaşına takılmaz kimse saçmalamayınca. Yukarıdaki arkadas gayet akıllıca birşey şöylemiş ramleri cıkar anakart bipleyecekmi demiş.
    sen cıkmıssın adam değişik diyorsun.

saygı değer hocam;
    pc kasalarında çok fazla anlamam ben daha çok mobil takılan birisiyim ancak kasa geçmişimde var açıkçası arkadaşa umarım dalga geçmiyorsunuzdur dedim çünkü dalga geçiyormuş gibi geldi belki ben yanlış anladım lüzumu yok ayrıca sorunu çözdüm ben bios pilinin ordaki jumper'ı sökünce ekrana görüntü geldi iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.