Şimdi Ara

bu sorunumu nasıl yenerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimde şöyle birşey tespit ettim,normal oyunda rankeda göre çok daha iyi oynuyorum bunun sebebide rahat oynadığım için kesinlikle.lp gitmeyecek küme düşmeyecek korkusu yada yenilsemde nolcak yaa amaan dediğim için normalde cidden daha rahat oynayıp güzel oyunlar çıkarabiliyorum ama rankedda işler değişiyor kasıntı oynadığım için buda oyunuma yansıyor bunu nasıl yenerim dostlar

• devamlı ranked oynayarak
  • Normalde Rankedda oranla herzaman daha kötü oyuncular gelir elbet rankedda gold silver geliyorsa normalde diamond falan gelebilir fakat genellikle ciddi oynamıyan adamlar veya kötü oynıyanlar normal girdiği içindir bu durum senin rahat oynıyamamandan kaynaklanan bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeZ -- 14 Ekim 2014; 4:03:37 >
  • Flyer darXouL kullanıcısına yanıt
    Alakası yok muhtemelen. Neden dersen cevap basit. Rankedda ciddi oynarlar. Bildikleri laneleri alır insanlar. Normal oyunda her türlü lane oynarım mesela ama rankedda adc almam. Çünkü sevmem.

Ayrıca rankedda adam senin ne aldığını görüyor yada sen onu görüyorsun. Yani normal oyunla uzaktan yakından alakası yok.

Gerginliği üzerinden atmak istiyorsan rahatlatıcı müzikler falan dinle. İyi gelir.
  • Dari oynayarak ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  bu sorunumu nasıl yenerim?

• kesin kaybedicem diye girersen kazanırsın
  • şöyle ki : rankedda kaybetsem ne olacak ki? diyeceksin. harbiden ne olacak. küme mi düşeceksin.

daha ileriye ulaşmak için 1-2 adım geriden zıplamak gerekiyor tam olarak böyle olmayabilir
  • Sen daha iyi oynamıyorsun rakip genelde şampiyon denemek eğlenmek için girdiği için o kötü oynuyor. Rahatlık bir nebze fark yaratır ama uçurum yaratmaz.

• Ranked sürekli girmediğin için öyle, mesela 1 hafta boyunca günde en az 2-3 ranked at, ondan sonra böyle bir sıkıntıyla karşılaşmazsın
  • korkanın çocuğu olmaz kanka kasım 11 e kadar yapıştır yapıştırabildiğin kadar üstüste 10 oyun kaybetsende 1 oyun illaki kazanıcaksın bekle!!!
  • Dostum aynı sorun bendede vardı hiç unutmam derecelide kaybettiğimde depresyona bile giriyordum şimdi normal oyunu sadece arkadaşlarımla oynuyorum sırf dereceli giriyorum kasıntı yapma alacağını düşünüp oyuna gir
  • bende de vardı sırf o yüzden rank girmiyordum. fakat çok gevşek oyunlar geçiyor emin ol orada. insanlar çok rahat. dk 20 de ff ler filan istemsizce oynamalar. rankedda gökten lp gelmediği için biraz daha zorlu geçiyor oyunlar ve zevkli oluyor. gir rankeda 1 win 1 lose al yine gir alış ortama biraz. ben rankdan başka birşey atmıyordum son dönemlerimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.