ARKADAŞLAR FİFA 15 ( PS3 ) OYNAMAYA YENİ BAŞLADIM DAHA ÖNCE HEP PES OYNADIM BİR TAKIM SORUNLARIM VAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN. BU SORUNLARIDA CÖZEMESSEM OYNAMAYI BIRAKACAM PESE DÖNECEĞİM SORUN 1- ONLİNE OLMADAN ARKADAŞLARLA MAÇ YAPARKEN İLK EV SAHİBİ TAKIMIN TAKTİK VE FORMASYON AYARLARINI YAPIYORUM KENDİME CUSTOM TAKTIK YAPIP KAYIT EDEBİLİYORUM FAKAT 2. MİSAFIR TAKIMIN SADECE FORMASYON DİZİLİŞİNİ DEĞİŞTİREBİLİYORUM TAKTİĞİNİ DEĞİŞTİREMİYORUM GİRİP ÇIKINCA TEKRAR DEFAULT OLUYOR. ( ÖN ÖNEMLİ SORUNUM BU LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) SORUN 2 - İLERİYE ARA PASI VE ORTA UZUN PAS ATTIĞIMDA OYUNCU TOPA YÖNELMİYOR. SORUN 3 - PAS ATTIĞIMDA OYUNCU TOPU BEKLİYOR.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN
1- onlıne oynamadığım için bu soruya cevap veremem
2 ve üçüncü soruya : orta saha oyuncun rakip kaleye yaklaştığında 2 kere hızlı bir şekilde( L1 ) TUŞUNA BASARSAN SENİN FORVETLERİN İLERİYE DEPAR ATTIĞINI GÖRÜRSÜN OFSAYTA DÜŞMEDEN TOPU DOĞRU ZAMANDA ATARSAN BAYA İŞ GÖRÜRSÜN .
bende online oynamıyorum :) ama bu oyun hatalı ya gerçekten baştan aşağı hatalı. oyuna giriyorsun kick off yapıyorsun ilk takımı seciyorsun sonra arkadaşın ikinci takımı seciyor. daha sonra ev sahibi sectiğin takımın tetkit ve dizilişini değiştirip kayıt edebiliyorsun fakat 2. takımı alan arkadaşın yaptığı bütün ayarlar tekrar defaul oluyo.
Top bekleme , kaleci, penaltı, duran top ve özellikle tanc olayı beni cileden çıkardı, cözümü kimse bilmedine göre demekki oyun hatalı kırıp atacam cd yi dönerim pese
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme