Bildirim
Bilgisayarı geçici olarak bozmam lazım. Anlayanlar konuya lütfen.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
nasıl yapılır bilmiyorum da neden böyle yapmak istediğini söylesene merak ettim -
Anakartla powerin arasindaki kabloyu cikartabilirsen cikart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bios password
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle bilgisayarın aygıt yöneticisinden Cpu nun çekirdeklerini kapat ancak bios pilini tekrar çıkartıp takarsan düzelir
System32 klasörünü sil
Psu nun içindeki ana akımın geldiği (sanırım DC ydi ) kabloları kes psu yu kapat tak yerine mis . Ama psu nun bozuk olduğunu anlayabilir . Ya da (bilgisayarını değiştirmek için istediğini varsayiyorum ) bilgisayarcı ile anlas bu pc ölmüş desin.
Anakartın girişine bal dök
Hayatımda küçük heyecanlar arıyorum :D Şaka bir yana bilgisayarı bozmadan bir yöntem lazım bana. -
Git bilgisayarciya 5 lira ver bunu yapamayacagini soyleyip biseyler uydursun kimi kandiracaksan kandir bilgisayari da rahat birak
içinden bi kabloyu sök
biosu sökquote:
Orijinalden alıntı: Simone Simons
içinden bi kabloyu sök -
quote:
Orijinalden alıntı: Axor-2528
Git bilgisayarciya 5 lira ver bunu yapamayacagini soyleyip biseyler uydursun kimi kandiracaksan kandir bilgisayari da rahat birak
Adam atıyorum 50 lira alacağı işten neden 5 liraya vazgeçsin ki çok saçma
quote:
Orijinalden alıntı: Exotic2
Öncelikle bilgisayarın aygıt yöneticisinden Cpu nun çekirdeklerini kapat ancak bios pilini tekrar çıkartıp takarsan düzelir
bu yontemi uygula
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemciyi sök arasına ıslak mendilin kurumuş halini koy sonra tekrar yerine takquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9F049B707quote:
Orijinalden alıntı: Exotic2
bu yontemi uygula
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 23 Kasım 2014; 22:38:18 >
-
Yaratıcı fikirler için teşekkürler herkese arkadaşlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarcıda çalışıyorum bize gelen hertürlü bilgisayarı yapamayınca parçaları değiştiriyoruz ne yaparsan yap bir şekilde buluyoruz şimdi iyi gecelerquote:
Orijinalden alıntı: jack76
Yaratıcı fikirler için teşekkürler herkese arkadaşlar. -
power switchini sök. ana kartta kiquote:
Orijinalden alıntı: jack76
Yaratıcı fikirler için teşekkürler herkese arkadaşlar. -
Arkada 0 - 1 tuşu var. Onun kablolarını yer değiş. 0 da açılaın pc. Sende onu 1 de götür pc ciye. Ordaykende çaktırmadan çalıştıracağın zaman 0 a getir aç pc yi. .d.d.d
Kasayı yan yatır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- deli insanlar nasıl davranır
- doğalgazlı ocağı tüpe çevirme
- zero smoke
- vitaminler.com güvenilir mi
- kredi kartımdan alışveriş yapılmış savcılık
- çay emojisi
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X