Şimdi Ara

Bu sözleşme geçerli sayılır mı ? [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda imzayı attım ama bu "sözleşme nüshası" diye başlayan yazıyo yazmadım. Bu sözleşme geçerli mi ? İtiraz hakkım var mı ?
    Bu sözleşme geçerli sayılır mı ? [SS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGiMaMa -- 19 Aralık 2016; 20:0:40 >

• ??
  • çok acill
  • Hepsini aynen yazmissin iste ? Hakkin yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu benim değil hocam. Ben boş bıraktım yazmadım ama adım soyadım yzıp imza attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuGiMaMa kullanıcısına yanıt
    Yinede gecerlidir sonucda sizin imzanizin olmasi ordakini onayliyorum anlamina gelir

Vazgecmek istiyorsaniz alici kisiyle konusup anlasabilirsiniz

• Dolandırıcılar hocam vazgeçmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolandırıcı olduğuna eminseniz polise başvurun.
  • Ayrica avukatlik okuyan arkadaslar sizi daha iyi yonlendirir

• Sende fulyayı soy

Yani dolandır
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Hocam eminim ya kandırdılar fena

• Ne sözleşmesi bu?
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Bişey satın aldıgıma dair ama almamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: TuGiMaMa

Bişey satın aldıgıma dair ama almamıştım

Olayı tam anlat bari, niye böyle bi sözleşme imzaladın, sözleşmenin içeriği ne, herkes bilgilensin kulaklarına küpe olsun.

• Arkana güveniyosan öncelikli olarak tepelerine çök,ha dersen yok olmaz polise git ama fazla bir şey bekleme.Dosyanı işleme koyar o kadar.
  • Derhal bulunduğun en yakın karakola durumu izah et .
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Arkama cok güveniyorum ama babama söylemedim söylesem cok sağlam olucak. Söylemeden halletmem lazım cok kötü yapr beni niye imza attın diye 😁

• İts My Life kullanıcısına yanıt
    İngilizce eğitim seti 14 günlük. Deneme sürümü diye imza attım satın almısım. Sözleimeyide okumustum ama işte ne biliyim satış oldugunu

• quote:

Orijinalden alıntı: TuGiMaMa

Arkama cok güveniyorum ama babama söylemedim söylesem cok sağlam olucak. Söylemeden halletmem lazım cok kötü yapr beni niye imza attın diye 😁

O zaman bir tavsiye veriyim sakın tek başına hareket etme,yapıcağın hareketler başını daha çok ağrıtıcaktır.Tecrübe konuşuyor burda

• Aynı durum başıma geldi. 2 erkek 1 kız vardı. Kız konuşunca baktım dinledim. İkna etti 14 günlük denemeye imza attım. Eve gittiğimde farkettim satış yaptıklarını. Bir celalle indim çarşıya yeniden. Baktım kız yok iki elemanda orada. Çağırdım ev arkadaşını ben gideceğim sen bekle olay çıkarsa gelirsin dedim. Gittim anlattım durumu. Veremeyiz dediler. Mecbur vereceksin dedim. Şöyle böyle derken sesleri yükselttiler ileri doğru itti birisi. Çok açık bir şey söyledim bana bir daha dokunursan karşı güç kullanmak zorunda kalacağım dedim, güldü tam itecekken sağ yumruğu bir koydum çenesinin tam altına oturdu. Arkadaş koştu geliyor, diğer eleman olayı idrak edemedi o anda bende hızımı almışken sol yumruğu buna patlattım. Ama vuramadım denebilir. Arkadaş geldi diğerinin tepesine bindi. Tekrar istedim sözleşmeyi çıkardı verdi. Aynı herifler uzaktan bir arkadaşa da satmışlar ve o arkadaş geri alamadı sonra neler oldu bilgim yok. Ama en son mecbur alacam diyordu. Demem o ki karşında 2-3 kişi yoksa ve muhattabın bir şirket gibi bir şey ise polise gitmeni tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.