Şimdi Ara

Bu Ss Oyunun ne halde olduğunu anlatıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu Ss Oyunun ne halde olduğunu anlatıyor !

Fazla söze gerek yok !

• Düşünsene...
    Bir oyun oynuyorsun ve hiç şekilde reel hayatından bilgi vermek sorunda değilsin...
    İstediğini kandırabilirsin ayrıca...
  • Guzel Verseydin
  • Gerçek değil bizim cafedeki veletlerde yapiyorlar aynisini splitcam kullanarak Ama onlar oyun için yapmıyor milleti işletiyorlar
  • Erkek olduğna eminim onu yazanın Ama tabi bu durumu dahada vahimleştiriyor
  • Ben yapıcak demedim zaten adamla konuştum yaşı 17 imiş Sorun şu onu yazmaya sebep olan şey ne ?
    Gerçek olup olmaması önemli değil,bir oyun için öyle bir şey yazmak sizce doğru bir davranışmı ? ne hale gelmiş...
  • bi oyuniçin degmez asla ben bu oyuna real para bile wermiyorum ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu da war
    süper kupa finalinden hemen sonra

Bu Ss Oyunun ne halde olduğunu anlatıyor !
  • Arkadaşlar bir oyun diyorsunuz da knight artık o kadar küçümsenecek bir oyun değil yani ben bunu yapan insanın yaptığına pekte şaşırmadım.
    Neden derseniz, oyun çok popülerleşti insanlar ekmeğini knighttan çıkarıyor yani siz düşünün bence oyun deyip geçmek pekte uygun olmaz.
    Anlatabildim sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

Erkek olduğna eminim onu yazanın Ama tabi bu durumu dahada vahimleştiriyor

Şov yaptığını düşünsene. G.O.R.A.'dakilere döneriz
  • bu oyunun ne halde oldugunu sannırm saten hepimiz bilerek oynuoz ewet yannıs bi dawranıışş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

Arkadaşlar bir oyun diyorsunuz da knight artık o kadar küçümsenecek bir oyun değil yani ben bunu yapan insanın yaptığına pekte şaşırmadım.
    Neden derseniz, oyun çok popülerleşti insanlar ekmeğini knighttan çıkarıyor yani siz düşünün bence oyun deyip geçmek pekte uygun olmaz.
    Anlatabildim sanırım.

1basit gb 5Ytl diesde dier serverlar dahada yüksek olabilir ama oyun için 1gbye 5Ytl azımsanacak bir para değil cafeler böyle kazanıyor artık
  • zuahahahahhahahahahhkoptum vallamuahahha
  • %100 erkek eger sow yapcak olursa "Turkish Satifaciton" a doner izleyenler bilir bu video yu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®èstIήPèácè

Ben yapıcak demedim zaten adamla konuştum yaşı 17 imiş Sorun şu onu yazmaya sebep olan şey ne ?
    Gerçek olup olmaması önemli değil,bir oyun için öyle bir şey yazmak sizce doğru bir davranışmı ? ne hale gelmiş...

ya kanka bırak sen soyunan soyunur.kfr edn kfr eder.ya hiç oynamıcan ya da kulak asmıcan.eer böle gbilerini düşünrsen daha çok üzülrsün.
  • Ya malesefki war böyleleri
  • evet ne yazıkki oyunda reziller var
  • Forumda oldugunu unutma
    quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH

Guzel Verseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: lufirago

• Resim acilmiyor. :S
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.