Şimdi Ara

Bu Ss Oyunun ne halde olduğunu anlatıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu Ss Oyunun ne halde olduğunu anlatıyor !

Fazla söze gerek yok !

• Düşünsene...
    Bir oyun oynuyorsun ve hiç şekilde reel hayatından bilgi vermek sorunda değilsin...
    İstediğini kandırabilirsin ayrıca...
  • Guzel Verseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN

Düşünsene...
    Bir oyun oynuyorsun ve hiç şekilde reel hayatından bilgi vermek sorunda değilsin...
    İstediğini kandırabilirsin ayrıca...
    Gerçek değil bizim cafedeki veletlerde yapiyorlar aynisini splitcam kullanarak Ama onlar oyun için yapmıyor milleti işletiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BozkurtH

Guzel Verseydin
    Erkek olduğna eminim onu yazanın Ama tabi bu durumu dahada vahimleştiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Gerçek değil bizim cafedeki veletlerde yapiyorlar aynisini splitcam kullanarak Ama onlar oyun için yapmıyor milleti işletiyorlar

Alıntıları Göster
    Ben yapıcak demedim zaten adamla konuştum yaşı 17 imiş Sorun şu onu yazmaya sebep olan şey ne ?
    Gerçek olup olmaması önemli değil,bir oyun için öyle bir şey yazmak sizce doğru bir davranışmı ? ne hale gelmiş...

• bi oyuniçin degmez asla ben bu oyuna real para bile wermiyorum ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu hayvanın adı ne? (SS)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokato06

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu da war
    süper kupa finalinden hemen sonra

Bu Ss Oyunun ne halde olduğunu anlatıyor !

• Arkadaşlar bir oyun diyorsunuz da knight artık o kadar küçümsenecek bir oyun değil yani ben bunu yapan insanın yaptığına pekte şaşırmadım.
    Neden derseniz, oyun çok popülerleşti insanlar ekmeğini knighttan çıkarıyor yani siz düşünün bence oyun deyip geçmek pekte uygun olmaz.
    Anlatabildim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: W

Şov yaptığını düşünsene. G.O.R.A.'dakilere döneriz

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

quote:

Orjinalden alıntı: W

Şov yaptığını düşünsene. G.O.R.A.'dakilere döneriz

Alıntıları Göster
    bu oyunun ne halde oldugunu sannırm saten hepimiz bilerek oynuoz ewet yannıs bi dawranıışş

• quote:

Orijinalden alıntı: Shoturday

Arkadaşlar bir oyun diyorsunuz da knight artık o kadar küçümsenecek bir oyun değil yani ben bunu yapan insanın yaptığına pekte şaşırmadım.
    Neden derseniz, oyun çok popülerleşti insanlar ekmeğini knighttan çıkarıyor yani siz düşünün bence oyun deyip geçmek pekte uygun olmaz.
    Anlatabildim sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

Arkadaşlar bir oyun diyorsunuz da knight artık o kadar küçümsenecek bir oyun değil yani ben bunu yapan insanın yaptığına pekte şaşırmadım.
    Anlatabildim sanırım.

1basit gb 5Ytl diesde dier serverlar dahada yüksek olabilir ama oyun için 1gbye 5Ytl azımsanacak bir para değil cafeler böyle kazanıyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBattlePriest

quote:

Anlatabildim sanırım.

1basit gb 5Ytl diesde dier serverlar dahada yüksek olabilir ama oyun için 1gbye 5Ytl azımsanacak bir para değil cafeler böyle kazanıyor artık

Alıntıları Göster
    zuahahahahhahahahahhkoptum vallamuahahha

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBattlePriest

quote:

Anlatabildim sanırım.

Alıntıları Göster
    %100 erkek eger sow yapcak olursa "Turkish Satifaciton" a doner izleyenler bilir bu video yu

• quote:

Orijinalden alıntı: ®èstIήPèácè

Ben yapıcak demedim zaten adamla konuştum yaşı 17 imiş Sorun şu onu yazmaya sebep olan şey ne ?
    Gerçek olup olmaması önemli değil,bir oyun için öyle bir şey yazmak sizce doğru bir davranışmı ? ne hale gelmiş...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ®èstIήPèácè

ya kanka bırak sen soyunan soyunur.kfr edn kfr eder.ya hiç oynamıcan ya da kulak asmıcan.eer böle gbilerini düşünrsen daha çok üzülrsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

quote:

Orjinalden alıntı: ®èstIήPèácè

ya kanka bırak sen soyunan soyunur.kfr edn kfr eder.ya hiç oynamıcan ya da kulak asmıcan.eer böle gbilerini düşünrsen daha çok üzülrsün.

Alıntıları Göster
    Ya malesefki war böyleleri

• quote:

Orijinalden alıntı: GörkemSeniSeviyorum

Ya malesefki war böyleleri

Alıntıları Göster
    evet ne yazıkki oyunda reziller var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BozkurtH

Guzel Verseydin
    Forumda oldugunu unutma
    quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH

Guzel Verseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: jokato06

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lufirago

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastMan

quote:

Orjinalden alıntı: lufirago

Alıntıları Göster
    Resim acilmiyor. :S

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.