Düşünsene... Bir oyun oynuyorsun ve hiç şekilde reel hayatından bilgi vermek sorunda değilsin... İstediğini kandırabilirsin ayrıca...
Guzel Verseydin
Gerçek değil bizim cafedeki veletlerde yapiyorlar aynisini splitcam kullanarak Ama onlar oyun için yapmıyor milleti işletiyorlar
Erkek olduğna eminim onu yazanın Ama tabi bu durumu dahada vahimleştiriyor
Ben yapıcak demedim zaten adamla konuştum yaşı 17 imiş Sorun şu onu yazmaya sebep olan şey ne ? Gerçek olup olmaması önemli değil,bir oyun için öyle bir şey yazmak sizce doğru bir davranışmı ? ne hale gelmiş...
bi oyuniçin degmez asla ben bu oyuna real para bile wermiyorum ....
Arkadaşlar bir oyun diyorsunuz da knight artık o kadar küçümsenecek bir oyun değil yani ben bunu yapan insanın yaptığına pekte şaşırmadım. Neden derseniz, oyun çok popülerleşti insanlar ekmeğini knighttan çıkarıyor yani siz düşünün bence oyun deyip geçmek pekte uygun olmaz. Anlatabildim sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: W
Erkek olduğna eminim onu yazanın Ama tabi bu durumu dahada vahimleştiriyor
bu oyunun ne halde oldugunu sannırm saten hepimiz bilerek oynuoz ewet yannıs bi dawranıışş
quote:
Orjinalden alıntı: DeLüRüK
Arkadaşlar bir oyun diyorsunuz da knight artık o kadar küçümsenecek bir oyun değil yani ben bunu yapan insanın yaptığına pekte şaşırmadım. Neden derseniz, oyun çok popülerleşti insanlar ekmeğini knighttan çıkarıyor yani siz düşünün bence oyun deyip geçmek pekte uygun olmaz. Anlatabildim sanırım.
1basit gb 5Ytl diesde dier serverlar dahada yüksek olabilir ama oyun için 1gbye 5Ytl azımsanacak bir para değil cafeler böyle kazanıyor artık
zuahahahahhahahahahhkoptum vallamuahahha
%100 erkek eger sow yapcak olursa "Turkish Satifaciton" a doner izleyenler bilir bu video yu
quote:
Orjinalden alıntı: ®èstIήPèácè
Ben yapıcak demedim zaten adamla konuştum yaşı 17 imiş Sorun şu onu yazmaya sebep olan şey ne ? Gerçek olup olmaması önemli değil,bir oyun için öyle bir şey yazmak sizce doğru bir davranışmı ? ne hale gelmiş...
ya kanka bırak sen soyunan soyunur.kfr edn kfr eder.ya hiç oynamıcan ya da kulak asmıcan.eer böle gbilerini düşünrsen daha çok üzülrsün.