Şimdi Ara

Bu takım Uefa da final oynar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10-9
  • Sol kanata serkan sağ kanata Appiah. Kanadı olmayan bir takım Uefa'da final mı oynayacak.
  • Kadro kurmayla teknik direktörlük yapılmıyor malesef. Öyle olsa teknik direktörlere gerek kalmazdı zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Başkan egoları yüzünden takımı mahvediyor. Zico en azından şu kadroyu kuramayacak kadar aciz bir adam. Sakat olan Ümit in yerine Uğur Boral oynamasına rağmen bu takım Türkiye de yenilmez. Uefada da final oynar. Ben bile bu kadroyu kurabiliyorsam bu mikodan bi cacık olmaz kardeşim.
     Bu takım Uefa da final oynar

alex devid zico ortak iş yapıyoo nasılsa paralarını alıyorlar çatır çatır fb yense ne olur yenmese ne olur

asya futbolu ne seviysindeki orda ki zicoyu alıp teknik direktör diyorlar
    zico fb yi kullanıyoo
    aziz yıldırım anca inşaat yapar

• Bu işin CM'de kadro yapmaya benzediğini hiç sanmıyorum konuyu açan arkadaşım. Sen bilecen Zico mu bilemeyecek böyle kadro yapıp sahaya sürmeyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

Bu işin CM'de kadro yapmaya benzediğini hiç sanmıyorum konuyu açan arkadaşım. Sen bilecen Zico mu bilemeyecek böyle kadro yapıp sahaya sürmeyi...

katılıorum
  • kimmiş o final oynucak takım ben göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_eagle

kimmiş o final oynucak takım ben göremiyorum

onlar aralarında görüyorlar hocam
    yeni bir taktik buldular galiba
  • Bende Uefa Finali oynatırım ne var yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom Cruise

Bende Uefa Finali oynatırım ne var yani

playstatıonda mı?
    managerlikdemi
  • tabi yaa final oynar bu takım .. finalmiş . sizde o ruh var mı ? yani gerçekten buna inandığınıza inanmıyorum sizin sonunuz belli boşuna umut etmeyin.elenir gelirsiniz
  • herkes diline dolamış bi uefa finali, uefa şampiyonluğu gidiyor..sanki bu kupayı diğer avrupa takımları hiç istemiyormuş gibi..görünür gelecekte ben bu kupanın türkiyeye tekrar geleceğini sanmıyorum..
    kimse birbirini kandırmasın..gs bu kupayı alırken temellerini derwall zamanında atmıştı..
    herkes haftaiçi yatarken derwal gs' yi salon turnuvalarında avrupa takımlarına karşı hazırlık turnuvalarına sokuyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 21 Kasım 2006; 23:25:29 >
  • Bizler şanslı bir nesiliz, hele Galatasaray'lı iseniz tam ayrıcalıklı ve şanslı insanlarsınız. Ben 3-5 nesil daha bu ülkenin avrupa kupası göreceğini zannetmiyorum. Galatasaray mali durumunu düzeltir ve stadını yaparsa belki daha erken gelebilir şampiyonluk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

Bizler şanslı bir nesiliz, hele Galatasaray'lı iseniz tam ayrıcalıklı ve şanslı insanlarsınız. Ben 3-5 nesil daha bu ülkenin avrupa kupası göreceğini zannetmiyorum. Galatasaray mali durumunu düzeltir ve stadını yaparsa belki daha erken gelebilir şampiyonluk.

Tottenham , İngiltere'ye ilk uluslarrarası kupasını kazandıran ekiptir.Şimdi de tek öz3elliği o.Liverpool , Machester , Arsenal , Leeds United , Ipswich Town , Newcastle United , Chelsea çoktaaan sollamışlar o konuda Tottenham'ı.
  • Önder ve uğur Boralı nasıl göremiyorsunuz şaşırıyorum doğrusu. Bugünki futbol anlayışında hangi aptal td kanatlara 2 adam koyarsa birini harcamış olur. Sağ bek sağ iç sağ açık modeli 88-89 larda kaldı. Artık maçlar mevkilerinde çakılı oynayan futbolcularla değil, her mevkiye yardım edebilen güçlü futbolcularla kazanılıyor. Serkan appiah ve aurello orta sahada aynı zamanda hücumda yapabilecek futbolcular. Bunu nasıl görmüyosunuz arkadaş.

Ayrıca tdlik kadro kurmakla bitmiyor diyenler.

Kadro kurulur kadroda ısrar edilir. O kadro idmanlarda çift kalede birlikte oynar. Kondisyonu yeterli düzeye gelir. Her Teknik adamın bir kadrosu olur ve o kadro üzerinde ufak tefek oynamalar yapar. Benim kadromda bu kardeşim. Belkide paf takımda ya da şu anda kulübede oturupta izleyemediğimiz bir çok futbolcu var hazır ve formda. Ama mikonun Brezilya tekelinden ve başkanın Ego tatmininden kurtulamadığımız müddetçe bize kupa haramdır. Kadro kurmak ne kadar basit bir iş değil mi? Bunu bile yapamayan adamlar bu ülkede milyon dolarlar alıyorlar.

Tigana bir defa bile delgadoyla rikoyu bir arada oynatmadı bu saatten sonrada oynatamaz neden mi?

Çünki o maya bir tutarsa Tigana kaybettiği puanların hesabını veremez.

Gerets Hasan Kabze gibi bir adamı varken hala 50 yaşında bir adamda ısrar ediyor. Neden mi?

Çünki Hakan Şükür dünyada bir teknik adam için otomatik fatura kesilebilen bulunmaz bir nimet.

Türkiye ye bir daha uefa kupası gelmez?

Evet arkadaşlar gelmez!

Türkiyede kupalar yemek masalarında lokantalarda paylaşılıyor. Avrupada ise kimin hangi kupayı alacağı sahada belli oluyor. Bazı takımlar bu zihniyhetten kurtulamadığı sürece kupa mupa getiremez bu ülkeye. Bu saatten sonra gelmez gelirsede maçları sahada kazanmayı bilen tek takım var. Ancak o getirebilir kupayı

• bence ilk 11 böle olması lazım

volkan

önder lugano Edu Uğur Boral

Appiah Aurelio Tuncay

Alex

Kezman Deivid

Bide bence 2 forvet oynamalı
  • şu yaptığınız kadroları scan edip bari zico ya yollasanız da bu işi öğrense, emeğiniz boşa gitmese
  • quote:

şu yaptığınız kadroları scan edip bari zico ya yollasanız da bu işi öğrense, emeğiniz boşa gitmese

doğru söylüyon valla yollayın zicoyada gereğini yapsın yanlız anlamadığım olay şu bence teknik direktörün sahay çıkardığı 11 eleştirilmemeli şöyleki antremanlarda oyuncularla sürekli olarak birlikte kimin hazır oldugunu kimin olmadıgını en iyi o görüyo o yuzden çıkartacağı 11 ide en iyi hoca bilir gibime gelio

• Arkadaşım O takıma Fenerbahçedeki Hangi Oyuncuyu Koyarsan Koy Oynar ama teknik heyet ve direktörde iş olmalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertu.aa

quote:

şu yaptığınız kadroları scan edip bari zico ya yollasanız da bu işi öğrense, emeğiniz boşa gitmese

doğru söylüyon valla yollayın zicoyada gereğini yapsın yanlız anlamadığım olay şu bence teknik direktörün sahay çıkardığı 11 eleştirilmemeli şöyleki antremanlarda oyuncularla sürekli olarak birlikte kimin hazır oldugunu kimin olmadıgını en iyi o görüyo o yuzden çıkartacağı 11 ide en iyi hoca bilir gibime gelio

Katılmamak elde değil. Sadece maçları ya da maç özetlerini izleyerek bir yere varmak yanlış olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.