Şimdi Ara

Bu takım Uefa da final oynar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu takım uefada deil final oynamak gruptan çıkımaz çünkü zico gibi bi hocası var.bu takıma ruh lazım o da ersun yanal gibi ne yaptığını bilen bir TÜRK hocayla olur senelerdir bu takıma kimse ruh aşılayamadı.bu takım (gs maçı dışında)mutlak kazanılması gereken hangi maçı kazanmış.Kadroya gelince:

volkan

ümit lugano önder uğur

mehmet appiah aurelio tuncay

alex

kezman
  • Bakıyorum herkes Zico olmus Ferguson olmus Arsen Wenger olmus.Arkadaslar eger isler sadece kadro kurmakla bitse kimse gidipte teknik direktorlere ihtiyac duymaz bu is Cm oynamak ile aynı sey deil.
  • Bu sene ueafanın sahibi belli Barça yada Bremen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Bakıyorum herkes Zico olmus Ferguson olmus Arsen Wenger olmus.Arkadaslar eger isler sadece kadro kurmakla bitse kimse gidipte teknik direktorlere ihtiyac duymaz bu is Cm oynamak ile aynı sey deil.

quote:

Önder ve uğur Boralı nasıl göremiyorsunuz şaşırıyorum doğrusu. Bugünki futbol anlayışında hangi aptal td kanatlara 2 adam koyarsa birini harcamış olur. Sağ bek sağ iç sağ açık modeli 88-89 larda kaldı. Artık maçlar mevkilerinde çakılı oynayan futbolcularla değil, her mevkiye yardım edebilen güçlü futbolcularla kazanılıyor. Serkan appiah ve aurello orta sahada aynı zamanda hücumda yapabilecek futbolcular. Bunu nasıl görmüyosunuz arkadaş.

Ayrıca tdlik kadro kurmakla bitmiyor diyenler.

Kadro kurulur kadroda ısrar edilir. O kadro idmanlarda çift kalede birlikte oynar. Kondisyonu yeterli düzeye gelir. Her Teknik adamın bir kadrosu olur ve o kadro üzerinde ufak tefek oynamalar yapar. Benim kadromda bu kardeşim. Belkide paf takımda ya da şu anda kulübede oturupta izleyemediğimiz bir çok futbolcu var hazır ve formda. Ama mikonun Brezilya tekelinden ve başkanın Ego tatmininden kurtulamadığımız müddetçe bize kupa haramdır. Kadro kurmak ne kadar basit bir iş değil mi? Bunu bile yapamayan adamlar bu ülkede milyon dolarlar alıyorlar.

Tigana bir defa bile delgadoyla rikoyu bir arada oynatmadı bu saatten sonrada oynatamaz neden mi?

Çünki o maya bir tutarsa Tigana kaybettiği puanların hesabını veremez.

Gerets Hasan Kabze gibi bir adamı varken hala 50 yaşında bir adamda ısrar ediyor. Neden mi?

Çünki Hakan Şükür dünyada bir teknik adam için otomatik fatura kesilebilen bulunmaz bir nimet.

Türkiye ye bir daha uefa kupası gelmez?

Evet arkadaşlar gelmez!

Türkiyede kupalar yemek masalarında lokantalarda paylaşılıyor. Avrupada ise kimin hangi kupayı alacağı sahada belli oluyor. Bazı takımlar bu zihniyhetten kurtulamadığı sürece kupa mupa getiremez bu ülkeye. Bu saatten sonra gelmez gelirsede maçları sahada kazanmayı bilen tek takım var. Ancak o getirebilir kupayı

• Takımın başında Daum olsa yada Zico 2-3 senedir olsaydı bu kadro ile en azından yarı final çok da uzak bir ihtimal değildi...
    Fakat unutmayalım bu takım yeni bir takım,teknik direktör yeni...İlk senesinde sistemi,oyuncuları değişmiş bir takım ne kadar başarılı olabilir ki?Zamanla daha iyiye gidecektir mutlaka ama bu sene için başarı beklemek biraz hayal gibi...

Dünkü maç iyiydi fakat çok da ölçü almamak gerek..Celta maçı daha belirleyici olacaktır.

• samplus

çok güzel yazmışsın keyifle okudum.ama sonuna geldiğimde bu ne şimdi ya dedim

quote:

Orjinalden alıntı: samplus
    Bu saatten sonra gelmez gelirsede maçları sahada kazanmayı bilen tek takım var. Ancak o getirebilir kupayı

kim o sahada kazanmayı bilen tek takım
    başkanı "maçlar sahada kazanılmıyor" diyen takım mı yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

samplus

çok güzel yazmışsın keyifle okudum.ama sonuna geldiğimde bu ne şimdi ya dedim

quote:

Bu saatten sonra gelmez gelirsede maçları sahada kazanmayı bilen tek takım var. Ancak o getirebilir kupayı

kim o sahada kazanmayı bilen tek takım
    başkanı "maçlar sahada kazanılmıyor" diyen takım mı yoksa

@megi21 dostum. Aziz Yıldırım Fenerbahçenin gelmiş geçmiş en büyük başkanıdır. Fakat bu büyüklüğü kazandırırken kaybettirmek ve sevilirken sırf kendini rahatlatmak, krallığını ilan etmek maksadı yüzünden sevilmeyen adam olması ile gölgede kalmıştır. Bu açıklama umuyorum ki mecazidir ki öylede görünüyor. Ama hangi anlamda olursada olsun bir başkanın bunu söylemeden önce 2 defa düşünmesi gerekir. Ben bu açıklamayı saha dışında yani bir futbolcunun seyredilmesinden futbolcuların psikolojik sorunlarına kadar herşeyi ile ilgilenilmesi falan filan. Ben bu şekilde yorumladım. Ama dediğim gibi negatif yöndede anlaşılacağı için söylenmemesi gereken bir sözdü. Son yıllarda sahada kazanabilen derken, bir çok olumsuzluk var Fenerbahçe ile gerek federasyon gerekse rakip takımlar arasında olsun kulüpler birliğinide buna da dahil edebiliriz. Ve geçen sezon son haftalara girildiğinde yaşanan olayları verilen demeçleri hepinizde hatırlıyorsunuz. İşte bunlara rağmen kazanabilmek diyorum. Yemek yerken paylaşılan kupalarında açıklamasını yapmama gerek yok sanırım

• quote:

@megi21 dostum. Aziz Yıldırım Fenerbahçenin gelmiş geçmiş en büyük başkanıdır. Fakat bu büyüklüğü kazandırırken kaybettirmek ve sevilirken sırf kendini rahatlatmak, krallığını ilan etmek maksadı yüzünden sevilmeyen adam olması ile gölgede kalmıştır. Bu açıklama umuyorum ki mecazidir ki öylede görünüyor. Ama hangi anlamda olursada olsun bir başkanın bunu söylemeden önce 2 defa düşünmesi gerekir. Ben bu açıklamayı saha dışında yani bir futbolcunun seyredilmesinden futbolcuların psikolojik sorunlarına kadar herşeyi ile ilgilenilmesi falan filan. Ben bu şekilde yorumladım. Ama dediğim gibi negatif yöndede anlaşılacağı için söylenmemesi gereken bir sözdü. Son yıllarda sahada kazanabilen derken, bir çok olumsuzluk var Fenerbahçe ile gerek federasyon gerekse rakip takımlar arasında olsun kulüpler birliğinide buna da dahil edebiliriz. Ve geçen sezon son haftalara girildiğinde yaşanan olayları verilen demeçleri hepinizde hatırlıyorsunuz. İşte bunlara rağmen kazanabilmek diyorum. Yemek yerken paylaşılan kupalarında açıklamasını yapmama gerek yok sanırım

başkanınızın ağzından çıkan sözü öyle yorumluyorsun.evet bencede öyle
    ama iki klüp yöneticilerinin tüm basın önünde yemek yemesini farklı yorumlarsan bende sana bu sözü hatırlatırım

benim herzaman söylediğim gibi 3 büyükde temiz değil
    onun için başta yaptığın yorumunun son cümlesi gereksiz olmuş
    onun dışında iyi yazıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: msarı

bu takım uefada deil final oynamak gruptan çıkımaz çünkü zico gibi bi hocası var.bu takıma ruh lazım o da ersun yanal gibi ne yaptığını bilen bir TÜRK hocayla olur senelerdir bu takıma kimse ruh aşılayamadı.bu takım (gs maçı dışında)mutlak kazanılması gereken hangi maçı kazanmış.Kadroya gelince:

volkan

ümit lugano önder uğur

alex

kezman

Kadroya bakNereden nereye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bu takım uefada deil final oynamak gruptan çıkımaz çünkü zico gibi bi hocası var.bu takıma ruh lazım o da ersun yanal gibi ne yaptığını bilen bir TÜRK hocayla olur senelerdir bu takıma kimse ruh aşılayamadı.bu takım (gs maçı dışında)mutlak kazanılması gereken hangi maçı kazanmış.Kadroya gelince:

volkan

ümit lugano önder uğur

alex

kezman

volkan öyle durursa cok gol yeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearWorLd

quote:

volkan

ümit lugano önder uğur

alex

kezman

volkan öyle durursa cok gol yeriz

/>

• Şaka maka bu kadroyla şampiyon olup takviyelerle CL'de çeyrek final oynamıştık vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Şaka maka bu kadroyla şampiyon olup takviyelerle CL'de çeyrek final oynamıştık vay be

Bozuk pilak gibi serkan serkan demişim ya hangi serkan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Şaka maka bu kadroyla şampiyon olup takviyelerle CL'de çeyrek final oynamıştık vay be

Balcı
  • quote:

quote:

quote:

Balcı

unutmuşum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Balcı

unutmuşum

Bence acaba balcı mı diye düşündüm emin olmak için o senin kadrosuna baktım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Balcı

unutmuşum

Bence acaba balcı mı diye düşündüm emin olmak için o senin kadrosuna baktım

Ben görünce o bir tane stoper serkan vardı volkana benzeyen o zannettimde olamaz dedim baya önceydi o sonra çıkaramadım. O senenin kadrosuna bakmakta aklıma gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.