Şimdi Ara

Bu takım Uefa da final oynar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkan egoları yüzünden takımı mahvediyor. Zico en azından şu kadroyu kuramayacak kadar aciz bir adam. Sakat olan Ümit in yerine Uğur Boral oynamasına rağmen bu takım Türkiye de yenilmez. Uefada da final oynar. Ben bile bu kadroyu kurabiliyorsam bu mikodan bi cacık olmaz kardeşim.

• bence bu takımda oynamaz alın size ilk on bir

.................volkan.................
    önder..lugano..can....u.boral..
    ...........appiah..aurello...........
    yozgatlı.....................tuncay..
    .................alex................
    ...........kezman................

• ve üstüne

ayrıca
    son olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bence bu takımda oynamaz alın size ilk on bir

.................volkan.................
    önder..lugano..can....u.boral..
    ...........appiah..aurello...........
    yozgatlı.....................tuncay..
    .................alex................
    ...........kezman................

Yozgatlı son 15 dakka girdimi iş yapıyo. İlk onbir oynadı mı ondada bi numara yok. Bence önder orda gider gelir
  • Bacak kadar çocukta yapıyor aynı kadroyu. Bu işler klavyede olmuyor, yanlış anlama ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Bacak kadar çocukta yapıyor aynı kadroyu. Bu işler klavyede olmuyor, yanlış anlama ama.

Sende söylüyosun işte bacak kadar çocuk yapıyo miko efendi yapamıyo
  • uğurla serkan oynamaz o kadroda..uğur hayatında defans yapmamış adam serkan da hayatında hücum yapmamış adam

deivid'den de bir cacık olmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

ve üstüne

ayrıca
    son olarak

• sadece bi hatırlatma bu takım 4-3-1-2 oynayamz demıyomuyduk aylarca.ama orta sahayı begendım tuncayla deivedi deiştirsen benım kadrom :))))
  • karşısında oynayacak rakiplerin taraftarlarıda
    kendi forumlarında böyle şemalar yapıyordur eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Başkan egoları yüzünden takımı mahvediyor. Zico en azından şu kadroyu kuramayacak kadar aciz bir adam. Sakat olan Ümit in yerine Uğur Boral oynamasına rağmen bu takım Türkiye de yenilmez. Uefada da final oynar. Ben bile bu kadroyu kurabiliyorsam bu mikodan bi cacık olmaz kardeşim.

alex devid zico ortak iş yapıyoo nasılsa paralarını alıyorlar çatır çatır fb yense ne olur yenmese ne olur

asya futbolu ne seviysindeki orda ki zicoyu alıp teknik direktör diyorlar
    zico fb yi kullanıyoo
    aziz yıldırım anca inşaat yapar

• fenerli arkadaşlar alınmasın ama fenerin forvetleri kazma! ikisi bi nobre etmez..Anelka da balondu patladı!

sen bide 3 ön libero koymuşun! zaten gol atamıyor takım! işte Alex (anadolu takımlarına karşı) birazda Tuncayın gayretleriyle iyi kötü sıçrıyor takım..!

Süper ligdeki bana göre en faydalı orta saha oyuncu olan Aurelio neden takımdan kesildi! o da başka bi soru..!
  • Abi bu kadroyu serkan hariç biz izlemedikmi ilk haftalar?Bi işe yaramadı.Bence UEFA'da Gruplardan çıkmanız bile başarı bu sezon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Abi bu kadroyu serkan hariç biz izlemedikmi ilk haftalar?Bi işe yaramadı.Bence UEFA'da Gruplardan çıkmanız bile başarı bu sezon.

Dostum orta sahada Serkan oynaması lazım. Ayrıca 3 ön libero yok bu kadroda serkan ve appiah sol ve sağ iç oynayabilen topçular. Yalnız şöyle bir durum var bu Aziz Yıldırım şahsi sıkıntıları yüzünden hem Serkanı harcıyor hemde Fenerbahçeyi Aziz Yıldırımı dünya karması kurup başkanı yapın orda bile ters düşecek bi futbolcu bulur kendine.
  • quote:

quote:

Abi bu kadroyu serkan hariç biz izlemedikmi ilk haftalar?Bi işe yaramadı.Bence UEFA'da Gruplardan çıkmanız bile başarı bu sezon.

Dostum orta sahada Serkan oynaması lazım. Ayrıca 3 ön libero yok bu kadroda serkan ve appiah sol ve sağ iç oynayabilen topçular. Yalnız şöyle bir durum var bu Aziz Yıldırım şahsi sıkıntıları yüzünden hem Serkanı harcıyor hemde Fenerbahçeyi Aziz Yıldırımı dünya karması kurup başkanı yapın orda bile ters düşecek bi futbolcu bulur kendine.

Hocam ben Serkan'a laf söylemedim zaten.Onun haricinde bu kadroyu ligin ilk haftalarında izledik dedim.Üstüme gelme

• Fenerbahçe zaten kaç senedir değişik spor dallarında finalde olacağını iddia ediyo ama nedense biz göremiyoruz!!!
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben Serkan'a laf söylemedim zaten.Onun haricinde bu kadroyu ligin ilk haftalarında izledik dedim.Üstüme gelme

Ama ilk haftalarda appiah ve aurello iki ön libero olarak oynarken Önder de kadroda yoktu

• Yahu Anadolu takımlarıyla oynarkende Kerim-Önder farkıda hissedilmez değil mi?

• yanlı td lik sadece 11 tane isim yazmak deil.kondisyon yuklemesı -antrenman programı ve sistemi - tum kadroyu formda tutmak- adil forma daıtmak- motivasyon -futbolcu psikolojisi -ileriyi görebilmek -futbolu bilmek- taktisyen olmak- politik olmak vs vs dahada çogaltılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnet -- 21 Kasım 2006; 17:25:55 >
  • Kendinizi kandırmayın ne finali.Grupta yine sıfır çekerseniz hiç şaşırmayın bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.