Şimdi Ara

BU TAKIMIN TAKTİĞİ 4 1 2 1 2'dir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence en ideal seçim bu.

BU TAKIMIN TAKTİĞİ 4 1 2 1 2'dir.

İkinci taktikte bu olur.

Fakat kesinlikle 1. taktiği oynamalıyız ilk olarak.Bugün maçta gördük hepimiz kanat organizasyonlarımız 0 zaten elimizde o tip oyuncu yok.Bütün yaratıcılık geçen sene Selçuk ve Melo'nun üstündeydi yine öyle.Hamit elinden geleni yapıyor fakat mevkisi sağ kanat olmadığı için sırıtıyor.Attığımız 2.golde presten geldi zaten.gördük ki Galatasaray'ın oyun felsefesi bu.Rijjkard geldi 4 3 3 denedi olmadı Skibbe başka bir şey denedi olmadı.Nasıl ManU nun oyun felsefesi 4 4 2 nasıl Barca'nın oyun felsefesi 4 3 3 ise Galatasaray'ında bu.

Galatasaray'ın ruhu bedeni eti kemiği gördük ki 4 1 2 1 2 Melo Selçuk Hamit Sneijder gibi teknik kapasitesi yüksek 4 oyuncuyla bu ligde bu taktikle durdurulamayız diyorum ben.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

• 4 3 1 2 diyorum bende.
  • 3-1-1-2-1-1-1 daha bi iyi gibi
  • Sene sonunda ise 1 kanat 1 stoper Melo gideceği kesin olduğu için 2 tane hem Melo'nun yerine hem melonun yedeği olacak oyuncuyu almamız gerek.

Geri kalanları ise kadro alternatifi olacak şekilde futbolcular alınır ya da altyapıdan oyuncu yerleştirilir fakat 1 tane mümkünse sol ayaklı hızlı bir kanat 1 tane Melo'nun sorunsuzu 1 tane Melo'nun yedeği (ki bu adam Ceyhun'da olabilir) bir tane de sağlam stoper şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halfmalhalfamazing

Sene sonunda ise 1 kanat 1 stoper Melo gideceği kesin olduğu için 2 tane hem Melo'nun yerine hem melonun yedeği olacak oyuncuyu almamız gerek.

Geri kalanları ise kadro alternatifi olacak şekilde futbolcular alınır ya da altyapıdan oyuncu yerleştirilir fakat 1 tane mümkünse sol ayaklı hızlı bir kanat 1 tane Melo'nun sorunsuzu 1 tane Melo'nun yedeği (ki bu adam Ceyhun'da olabilir) bir tane de sağlam stoper şart.
    4-2-1-3-2-1 de iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

4-2-1-3-2-1 de iyi bence

Nick-futbol zekası-espri yeteneği uyumu.

2 kişinin esprisinden sonra koyun psikolojisiyle bu mesajı atan adamın nickinde uA yazması zaten her şeyi anlatıyor.
  • quote:

quote:

4-2-1-3-2-1 de iyi bence

2 kişinin esprisinden sonra koyun psikolojisiyle bu mesajı atan adamın nickinde uA yazması zaten her şeyi anlatıyor.

Alıntıları Göster
    1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Schalke maçına bu sistemle çıkmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Herkes önündeki adama atarsa 10 saniyede bir gol atarız, anaa F.T de teknik direktörüm diye dolaşıyor ortalıkla yıllık 4 Milyon Avro alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Herkes önündeki adama atarsa 10 saniyede bir gol atarız, anaa F.T de teknik direktörüm diye dolaşıyor ortalıkla yıllık 4 Milyon Avro alıyor.

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Ba mesela o ortadai biri biraz sağa koyarsın ortanın sağındai biri biraz ileri koyarsın en başta ki biri de ceza sahasının önüne koyarsan als ana mis. Ve beyin kaçarak uzaklaşır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Ba mesela o ortadai biri biraz sağa koyarsın ortanın sağındai biri biraz ileri koyarsın en başta ki biri de ceza sahasının önüne koyarsan als ana mis. Ve beyin kaçarak uzaklaşır.

• quote:

quote:

4-2-1-3-2-1 de iyi bence

uA yazınca ne oluyormuş onu anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

4-2-1-3-2-1 de iyi bence

uA yazınca ne oluyormuş onu anlamadım

Alıntıları Göster
    Millet dalga geçmiş ama şu anda uğur meleke de bu dizilişten bahsediyor. Drogba ve sneijder umduğumuz performansı verirse bu dizilişi sahada görebiliriz. 4-3-3 türkiyede zor diyordum ancak yeterli forma rekabeti sağlanırsa, ki dün burak nasıl oynadı gördük, olabilir gibi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Millet dalga geçmiş ama şu anda uğur meleke de bu dizilişten bahsediyor. Drogba ve sneijder umduğumuz performansı verirse bu dizilişi sahada görebiliriz. 4-3-3 türkiyede zor diyordum ancak yeterli forma rekabeti sağlanırsa, ki dün burak nasıl oynadı gördük, olabilir gibi sanki.

Alıntıları Göster
    bu adamı yönetici neyden perte çıkarmış bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıKırmızı

bu adamı yönetici neyden perte çıkarmış bilen var mı

Alıntıları Göster
    Beklerden biri Roberto Carlos diğeri Cafu olursa anca öyle olur bu sistem yoksa tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Beklerden biri Roberto Carlos diğeri Cafu olursa anca öyle olur bu sistem yoksa tutmaz.

Alıntıları Göster
    Olmaz dememek gerek. Bu yıl için zor olabilir ancak sneijder ve drogba beklenen katkıyı verirse forma aslanın ağzında değil midesinde olacak. Hocanın ilk dönemindeki liberolu sistem ve tandem defans tartışmalarını hatırlıyorum. Bana deja vu oluyorum gibi geliyor umarım öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Olmaz dememek gerek. Bu yıl için zor olabilir ancak sneijder ve drogba beklenen katkıyı verirse forma aslanın ağzında değil midesinde olacak. Hocanın ilk dönemindeki liberolu sistem ve tandem defans tartışmalarını hatırlıyorum. Bana deja vu oluyorum gibi geliyor umarım öyle olur.

Alıntıları Göster
    Farkli seyler söylemek istedim ama internet bile olsa tanimasanda kalp kirmamak gerekiyor.
    Zaten konustugunuz sistem ve bozmalariyla oynamissin 21 macta aldigin 41 puan ya size neyi anlatalim ne diyelim devam edin bu sekilde.
    2 mactan 1 tanesini 442 yada onun bozmalari sayesinde kaybediyorsun ve sizdeki bu müthis bilgi ve öngörü hala bu sacma konuyu acip akil vermenize engel olmuyor.
    Birde cikipta yok blok attim yok cok biliyorum ayaklariniz yokmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Farkli seyler söylemek istedim ama internet bile olsa tanimasanda kalp kirmamak gerekiyor.
    Zaten konustugunuz sistem ve bozmalariyla oynamissin 21 macta aldigin 41 puan ya size neyi anlatalim ne diyelim devam edin bu sekilde.
    2 mactan 1 tanesini 442 yada onun bozmalari sayesinde kaybediyorsun ve sizdeki bu müthis bilgi ve öngörü hala bu sacma konuyu acip akil vermenize engel olmuyor.

Alıntıları Göster
    Bence 2 - 1 - 2 - 1 - 1 - 1 - 2 en ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Bekler Ergün ve Fatih Akyel iken tuttu ama, sağ bekte sıkıntı olmaz, iyi bir sol bek ile sorun kalmaz
  • quote:

Katılıyorum hocam.Bu bölümün en iyi adamısın açık ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2024

quote:

Katılıyorum hocam.Bu bölümün en iyi adamısın açık ara.

Alıntıları Göster
    Kanatsız formasyon oynatmaz FT zaten oynatmamalı tutmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.