Şimdi Ara

Bu telşefonlardan hangisi parasına göre uygun, iphone samsung nokia (telefoncuyla ilginç diyaloğum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkinci el olarak ne var dedim...Ne kadar bütçen var dedi...
    Önce 500 liraya kadar bakalım dedim...Sonradan 800'E kadar çıkacaktım...

2. el lumia 520 ve fiyatı 250 ytl dedi, temiz bir şeye benziyordu...
    2. el iphone 4 ve fiyatı 500 ytl dedi, temiz diyebileceğimiz bir fiziksel durumu vardı...fakat 4s değil, sadece iphone 4, karıştırmayalım lütfen...

Yine 2. el s4 mini ve fiyatı 650 ytl dedi, dıştan bakınca fiziksel olarak temiz göründü gözüme, darbe çizik yamulma boya dökülmesi falan yok hiçbirinde...

Bunların fiyatları nasıl sizce, almaya hangisi değer veya hiçbirisi fiyatını hak etmiyor mu? Veya "bunların modası teknolojisi işlevselliği yarayışlılığı yeterli gelmeyebilir bu zamanda" mı diyorsunuz?

DİĞER ÖNEMLİ NOTLAR :
    -Iphone 4 ekran olarak küçük geldi, s4 mini ekran büyüklüğü ve ekran renklerinin canlılığı gayet güzel...

-Ayrıca satıcı adam dedi ki " bu iphone 4'ü 500'e benden alsan, yarın öbür gün telefonculara 400'den rahat satarsın, piyasada kolay kolay değer kaybetmez iphone..." Sizce değer mi bunu almaya? İçime de pek sinmedi ama bilmiyorum sizin görüşünüz önemli...

-İlk defa da lumia 520 sayesinde Windows phone kullanmış oldum, gayet basit sade bir arayüzü var ve ana ekrana kutucuklar halinde kısayol öğeleri ekleyebiliyoruz, kamerası ile bir foto çektim güzel göründü fakat bilgisayara attığım zaman fotoyu nasıl görünür bilmiyorum...

-GM Discovery getirdi kadının biri, yanımda telefoncuya satıp yerine LG alıyordu...Kadın gittikten sonra gm yi bana satmaya çalıştı, harika telefon pişman olmazsın kıymeti bilinmiyor falan dedi, nerdeyse zorla satacaktı hani...Ben de telefonun çok sorun çıkarttığını ve alanların yarısından fazlasının bin pişman olduğunu forumlarda okuyoruz dedim...Hemen çark edip, yamulup bükülmeye başladı karşımda ve "e tabii biraz sorun çıkartabilir bazen, hassas telefon neticede..." gibi birşeyler söylemeye başladı...zaten ben gm ile ilgili bu yorumu yapınca yüzünü de döktü...

yani neticede bu 3 telden hangisini alayım veya hiç birini almayayım mı, ne alayım...

• hayalotesi H kullanıcısına yanıt
    800e biraz daha koyup sıfır çok düzgün cihazlar alabilirsin kaldıki 800-900tlye bir sürü 2.el lg g2 satan var şu yazdığın telefonlardan kat kat iyidir iphone 4te yazılım güncellemesi yok emin ol al bir süre sonra programların çoğu çalışmamamaya başlıyor bende ipad 1 var destek kesildi en fazla 1yıl kullandım sonra uygulamar çalışmamaya başladı
  • 800 bütçen varsa ne uğraşıyosun telefoncularla, Asus Zenfone5 700tl distribütör garantili, kalan 100tl ile de hafıza kartı+kılıf aldın mı mis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonculardan telefon -

galericilerden araba alınmaz -

forumun 2. el bölümünü öneririm
  • Al 520 at cebe ip4 ün ömrü doldu s4 mini de touchwiz touchwiz sağolsun aralarında 520

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

800 bütçen varsa ne uğraşıyosun telefoncularla, Asus Zenfone5 700tl distribütör garantili, kalan 100tl ile de hafıza kartı+kılıf aldın mı mis

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam, o halde asus bir tercih olarak aklımda duruyor.Fakat bir de HTC markasından tavsiye alabilir miyim, sıfır olarak 800 ytl ye kadar...
    çift sim karta gerek yok...
    en az 5 inç ekranlı ve tam Türkçe destekli klavyeli menülü...
    çok pro kameraya gerek yok, kaliteli foto vidyo çekse yeter...pili 2000 mAH altında olmayan bir model...
    belki benim dikkatimden kaçan iyi bir marka model önermiş olabilirsiniz bu vesileyle...

NOT: Varsa sizin kullandığınız model(ler) onları da tavsiye edebilirsiniz...samsung bana itici geliyor, o yüzden bulaşmak istemiyorum...

teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.