Şimdi Ara

Bu tıp fakültesindeki sunum olayı ? d1-d2-d3 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu fakülte sunumdan çalışıp geçiyoruz diyorlar

okulumda bir hocanın slaytına bakayım diom toplam 2-3 yazı var gerisi hep resim ama ses kayıtı ve textbook tabanlı notlar basılıyor ama bundan da çalışsak sadece belli bir notun üzerine çıkmak bu bilgilerle almak imkansız(70civarı) yanında textbook ile dersane kitapları ile gidiyorum 80 üstü not alabiliyorsun o da çok zahmetle olunan şey (zaten bu puanla da çok rahat dereceye girion) zaten 90ı alan şu an duymadım(d1de bir olimpiyatçı kız var en yüksek 89 almıştı)

fakülteler arası bu farklılık niye var

• Hocadan hocaya çok değişiyor ya.bazı hocaların sunumu çok detaylı oluyor resmen içinde her şey var neredeyse.bazılarında da sadece resim var :(
    Genelde çıkan sorular kolay oluyor.fazla zorlamıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle okuldan okula değişiyor hatta aynı okulda hocalar arası fark bile çok ama bizim fakülte için hiç 2-3 yazılı slyat görmedim
  • Anlamadığınız slaytın ismini yazıp pdf şeklinde aratırsanız başka slaytlar, dökümanlar bulabilirsiniz. Genelde diğer okulların slaytları oluyor.
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hatta

bir okuldaki arkadaşım şöyle demişti o bilgi slaytta olmadığı için sınavdaki soruyu iptal etmişler

ama diğer okullara haksızlık olmuyor mu sonuçta herkes doktor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Mayıs 2020; 19:28:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

katılıyorum hatta

bir okuldaki arkadaşım şöyle demişti o bilgi slaytta olmadığı için sınavdaki soruyu iptal etmişler

ama diğer okullara haksızlık olmuyor mu sonuçta herkes doktor oluyor
    sanmıyorum haksızlık çok küçük ölçekte oluyor çünkü 2. sınıfmışsın o konulardan örnek vereyim mesela mikroda hoca brucellayı genel anlatmıştır ama %80 tüm ülkede aynıdır 2nin mikrosu öyle olunca etkisini yitiriyordur
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.