Şimdi Ara

Bu tiple universite de kız bulabilir miyim SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boynum cok uzun saclari kesince kafa kucuk kaliyor spor yapsam bile vucudum hep orantisiz olacak kisin bogazli seyler giyiyorum ama yazin boynum ortaya cikiyor kucukken hep enseme vururlardi

Bu tiple universite de kız bulabilir miyim SSli
    Bu tiple universite de kız bulabilir miyim SSliBu tiple universite de kız bulabilir miyim SSliBu tiple universite de kız bulabilir miyim SSli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Üniversitede ortamın iyise her türlü kızı götürürsün. O tipsiz dediğiniz erkekler 10/10 kızlarla duvardan duvara bacak omuz ne yapıyorlar bi bilseniz... Ünivrsitede önünüze gelene çakmaya bakın. Bol bol tecrübe kazanın. 30 yaşına gelip kendini eşine saklayıp bakire kızla evlenmek isteyenlerden olmayın. Emin olun o erkeğe sizin duvardan duvara zıplattığınız kız (diktirecek tabi), size de o erkeği yıllarca oyalayan ve arkadaş bölgesine atan bakire kız nasip olacak. Test edildi ve onaylandı.
    Öncelikle özgüvenini sarsacak mesajları es geç. Sana üç farklı üniversiteye gitmiş bir abi nasihatı vereyim. Öncelikle o gözlüklerden kurtul. Yine kemik gözlük kullan ama camlarını incelttir. Yuvarlak gözlük takma. Örnek olarak google ye gözlüklü erkek yaz hangi tür takman gerektiğini zaten göreceksin. Bol pantolonlarını çöpe at. Ne dar ne bol orta karar giyin. Ayakkabı seçimin ara renkler olsun. Tabanı yere yakın ayakkabı giyme boyunu biraz uzun göstersin. Boynun uzunsa gömlek almaya başla. Kaliteli giyin ama marka üzerinde bas bas bağırmasın. Kaliteli durması yeterli. ( örnek loft marka gömlekler ) Gömlekler hep ütülü olsun. Saçlar bakımlı olsun yeterli. İlk fotoğraftaki gibi durmasın. Konuşmasını biliyorsan biraz da dış görünüşle olay biter. Konuşmaktan kastım seviyeli ve espritüel olmak. Mal mal hareketler yapıp ortamlarda itici olmak değil. Göbek varsa göbekten kurtul vücut çalışmana gerek yok. Konuşmayı bilmiyorsan söylediğim her şeyi unut ve derslerine yoğunlaş. Hadi kal sağlıcakla.
  • Bu tiple üniversitenın güvenliği seni içeri almaz la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Lisedeyken ozel unilerde kurs oluyordu 2-3 haftalik orda almislardi hosgeldiniz bile demislerdi.

• Ya ne maymunlar görüyorum, elbise değiştirir gibi sevgili değiştiriyor. Özgüvenli ve ısrarcı olacaksınız, gerisi boş, tip mip hikaye.

• Üniversitede ortamın iyise her türlü kızı götürürsün. O tipsiz dediğiniz erkekler 10/10 kızlarla duvardan duvara bacak omuz ne yapıyorlar bi bilseniz... Ünivrsitede önünüze gelene çakmaya bakın. Bol bol tecrübe kazanın. 30 yaşına gelip kendini eşine saklayıp bakire kızla evlenmek isteyenlerden olmayın. Emin olun o erkeğe sizin duvardan duvara zıplattığınız kız (diktirecek tabi), size de o erkeği yıllarca oyalayan ve arkadaş bölgesine atan bakire kız nasip olacak. Test edildi ve onaylandı.
  • Murad Abi kullanıcısına yanıt
    Bizim bolume her sene 30 kisi geliyor 3 erkek 27 kız lisede hic tecrubem yok ama arkadaş olma konusunda iyiyim ama manita olma isi bana cok zor geliyor

• zengin velet gibi gözükmen lazım. bunun için hawai gömlek.pahalı bir saat markasının kaliteli çakma saati.kot pantolon yerine chino pantolon. converse ayakkabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asosyal biri tıp okuyabilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Üniversitede ortamın iyise her türlü kızı götürürsün. O tipsiz dediğiniz erkekler 10/10 kızlarla duvardan duvara bacak omuz ne yapıyorlar bi bilseniz... Ünivrsitede önünüze gelene çakmaya bakın. Bol bol tecrübe kazanın. 30 yaşına gelip kendini eşine saklayıp bakire kızla evlenmek isteyenlerden olmayın. Emin olun o erkeğe sizin duvardan duvara zıplattığınız kız (diktirecek tabi), size de o erkeği yıllarca oyalayan ve arkadaş bölgesine atan bakire kız nasip olacak. Test edildi ve onaylandı.
    Bu adamın elini öpün herkes yapmaz bu kıyağı noktası virgülü dendeni ünlemi herşeyine katılıyorum

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Belki sansa bulurum ama sen hic bulamassin be sehmistan

• quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Belki sansa bulurum ama sen hic bulamassin be sehmistan
    Olm bende şans olsa anamdan kız doğardım

• Dostum erasmus kas tr'de işin zor biraz ama ben ünide senden tipsiz çocuklar da görüyorum taş gibi kızlarla takılan biraz ağza bakıyor ünide.
  • zor kardeş umutlanma fazla
  • Emek var emek

• vücut yap. bence tipin ortalama.
    iş zaten özgüvende bitiyor.

yakışıklı olsan bile eğer ailen seni it yerine koyup özgüvenini yıkmışsa ömür boyu sap kalıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan ümit kesilmez...zor

• Bu işler tiple olmaz da tipin iyi.
  • Öncelikle özgüvenini sarsacak mesajları es geç. Sana üç farklı üniversiteye gitmiş bir abi nasihatı vereyim. Öncelikle o gözlüklerden kurtul. Yine kemik gözlük kullan ama camlarını incelttir. Yuvarlak gözlük takma. Örnek olarak google ye gözlüklü erkek yaz hangi tür takman gerektiğini zaten göreceksin. Bol pantolonlarını çöpe at. Ne dar ne bol orta karar giyin. Ayakkabı seçimin ara renkler olsun. Tabanı yere yakın ayakkabı giyme boyunu biraz uzun göstersin. Boynun uzunsa gömlek almaya başla. Kaliteli giyin ama marka üzerinde bas bas bağırmasın. Kaliteli durması yeterli. ( örnek loft marka gömlekler ) Gömlekler hep ütülü olsun. Saçlar bakımlı olsun yeterli. İlk fotoğraftaki gibi durmasın. Konuşmasını biliyorsan biraz da dış görünüşle olay biter. Konuşmaktan kastım seviyeli ve espritüel olmak. Mal mal hareketler yapıp ortamlarda itici olmak değil. Göbek varsa göbekten kurtul vücut çalışmana gerek yok. Konuşmayı bilmiyorsan söylediğim her şeyi unut ve derslerine yoğunlaş. Hadi kal sağlıcakla.

• Gözlükle vasat bir şakirte benziyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.